23

Анонимен

преди 6 години

Цук

22

Уйо

преди 6 години

Може

21

Анонимен

преди 6 години

Не, не може. Този елементарен индивид без култура и ум от нищо не разбира и в нито една област няма познания. Знае само да спекулира и затова му заплащат солидно. Временна пионка с психични отклонения с фиксиран период.

20

Ангел

преди 6 години

Четох оригиналната статия от nytimes и това което са превели ДНЕС е неточно и подвеждащо.Всъщност дебата е защото Тръмп иска увеличаване на Ядрения арсенал?Конгресмените са против защото се доверяват на доклада на някой си Ханс Кристенсен от Фед. на Учените който е изчислил че са нужни точно 1103 ядрени бойни глави за да бъдат унищожени Русия,СК ,Китай ,Иран ,Ирак ,Либия и Сирия и им остават още 2893 бойни глави.Тоест че нямат нужда от повече което поражда мисълта защо Тръмп иска още Ат.Оръжие !

19

сминдух енд чесън

преди 6 години

И какво ,диплома за президент и удостоверение от завършен курс за боравене с оръжия за масово поразяване ли ще му искате?

18

Анонимен

преди 6 години

Е колко мега по мега милиони тони са всите глави или мега по три,пет,шест до 10,в еквивалент на обикновен тротил са туй щот за сега резултата е като в уникална задача без радиации и разрушения само със едно земетресение по терена като кота 00,но като кота коя кота са зачеслили като кота за изчисление.

17

Анонимен

преди 6 години

Социалистите, опс демократите неолиберали продължават със смешният си плач. Цяла година вече пищят както *** моми. Жалка картинка.

16

PD

преди 6 години

Нещо отново фокуса на въпроса е извъртян, чисто манипулативно. Едва ли протокола за употреба на ядрено оръжие е много по различен от този на другите ядрени държави. Следва да сепоставя въпроса не лично за Тръмп, а за селия американски управленски елит, участващ в вероятното разрешаване на употребата му. И тука вече проблема не е личен а системен. Та ще генерира ли американския модел мъдрост в решенията си, или може би е загубил връзка с реалноста.

15

до 15 от славянин

преди 6 години

Както написах по долу, има си чичо гугъл и веднага всичко може да се провери и съпостави, а че ти не го правиш и очевидно не искаш да го правиш, показва че си кухоглаво атлантическо идиотче!

14

до 15 от славянин

преди 6 години

Има си чичо гугъл, елементарно е да се направи съпоставка между СС-18 ''Сатана'' и Минитмен - 3! Не случайно и името на руската ракета е дадено от задокеанските ***, руското и има е Р-36 М!

13

до 13 от славянин

преди 6 години

Сериозно ли!? Ти като пишеш правиш връзка между празната си кутия горе и пръстите на ръцете!?

12

Анонимен

преди 6 години

До до 9 от славянинНе всичко се мери в тонове другарю русофил.

11

до 9 от славянин

преди 6 години

Най-мощната руска ракета носител на ядрени заряди с шахтено базиране е СС-18 ''Сатана'' - 211 тона, която е и най-мощната в света в пъти по-мощна от най-мощните носители на която и да е държава на планетата, най-мощната американска със шахтено базиране е ''Минитмен-3'' - 35 тона! При тези факти коментарите са излишни!

10

до 9 от славянин

преди 6 години

Последните произведени ядрени носители на сащ са от 70-те години на 20-ти век, което е признак за ''модерност'', последните произведени носители на Русия са от последните години! Факт!

9

do 9

преди 6 години

Хаха, те и Наполеон и Хитлер щяха да я правят провинция..

8

@

преди 6 години

САЩ са опасни в момента за целия свят заради вътрешните си борби за власт. Някоя от страните може да реши да играе ва банк с блъф или дори провокация. И като нищо ракетите ще полетят.Тръмп детронира така нареченото статукво във Вашингтон. Сега срещу него е огромна медийна машина и корпоративни интереси. Всеки ден в американските медии бълват подобни внушения и фалшиви новини. Целта е дискредитиране на Президента. Пред нищо не се спират.

7

До 2

преди 6 години

1. САЩ има повече бойни глави. Не бъркай Русия със СССР. 2. Ядреният арсенал на САЩ е най-модерния и е точно обратното, на Русия й е остарял ядрения арсенал и морално и технически. Пък и не само ядрения арсенал ами и цялата армия. Не може в 21 век да разчиташ на военна техника от ВСВ.

6

Туск

преди 6 години

Русия има най - горемия боен ядрен арсенар в света Общо от 20 хил. бойни глави в света 12 хил. са руски. Стига да поискат вогат да ви превърнат в радиоактивно пепелище за по - малко от два часа.

5

Анонимен

преди 6 години

"Джим Матис"Кой? :) Нещо като Джим Кери и Марая Кери май се получава? :)

4

Анонимен

преди 6 години

Глупаците никога няма да се свършат, щом имаш ядрен арсенал очаквай и другите да имат и да имат решимоста да се защитят. Cега квичите като заклани прасета щото Прасчо ви закла и който и да стане президент ще се питате същото.