19

Анонимен

преди 6 години

А организирания от САЩ преврат в Украйна съчетан с раздаване на понички на "бойците" за Америка лично от Нуланд като какво прекрояване го определя Иксперта Събев, отличник по дисциплината "Партийно строителство в БНА"?

18

Анонимен

преди 6 години

Много ми е забавно когато става горещо на метри от границата ,как се намират "хора" дето изграждат идеология за нещата.Нека си играят на воина ,далече,далече тук не ги искам и двете сили.

17

Александр Витко

преди 6 години

Съби, а не давай акъл с тоя Дръски пропит от миризма на плажно масло..

16

До 12

преди 6 години

До не дали, а когаХоди се прегледай...имаш мноого, мноого тежки ментални проблеми.

15

NATO and out

преди 6 години

Ние сме окупирана от САЩ територия. Да американците са окупатори като турците преди 140 години. Да който помогне да изгоним американците и техните престъпници на власт тук ще бъде освободител за мен

14

Анонимен

преди 6 години

самият факт, че доминира и военните й сили са диспропорционално много е заплаха. Какви са тия успокоения, за момента заплаха няма. Ми то момента е мили части от секундата, а какво става утре, вдругиден, ако реши да използва тия сили тогава ли ще търсим решение?!?

13

Анонимен

преди 6 години

ДОкато тази държава не се освободи от всички руски ***...няма да се орпавим.

12

vlady

преди 6 години

България и Украйна поотделно имат повече адмирали от Русия и съответно доминират. Имаме изтъкнат учен като проф. двн. Медникаров, под чието ръководство е разработена стратегия за доминиране в Черно Море само с един кораб, в момента се разработва такава без кораби.

11

не дали, а кога

преди 6 години

От 1955 година ФРГ е член на НАТО. 12360 офицера от хитлеристкия вермахт, стават офицери от НАТО. 300 офицера от Вафен СС, стават офицери от НАТО. 44 генерала и адмирала, назначени в НАТО до 1957 г. идват от вермахта. През последните 15 години са регистрирани 2085 военнослужещи с нацистки убеждения. Значи НАТО е наследник на хитлеристкия вермахт, който на 22.06.1941 година нападна СССР? Въпросът е, не дали, а кога НАТО, наследника на хитлеристката армия, ще нападне Русия?

10

Анонимен

преди 6 години

Май пак ще трябва да ни освобождава Русия от натовско робство

9

погр ебален агент

преди 6 години

Ген. Събев: Русия може да държи всички в Европа под прицел. По тази причина аз изкупих всички памперси за възрастни, налични по магазините.

8

:)

преди 6 години

Турция такива изтребители сваляше, че 2 минути след това блокира телефоните на НАТО от звънене и молби за защита :)))а после 1 година Джолан бягаше като домашен любимец след Путин за прошка :))))

7

антинатовец

преди 6 години

Къв е тоя бе ? Като къв са исказва ? Кви са тиа продажници антибългарски дет им дават трибуна ?

6

до 6

преди 6 години

Те пък парите дето ги дават другите ,само за лаладжии.С пр.ня боя не става!С Йерехонски тръби ,софра не ти поднасят.Живеи си смешния животец и гледай в морето какви гимии плуват.

5

Анонимен

преди 6 години

Само един самолетоносач трябва да влезе в морето и край с "доминацията".Рашките винаги са имали един проблем - искат да владеят и да имат държави ....Обаче хич не им се дават пари :))

4

Анонимен

преди 6 години

То пък остана Турция или Молдова да доминират.Чудя се ако това е едно море, то световния океан от кого е доминиран?Ако питаме Американците и в Баикалско Море трябва да имат самолетоносач.Може ли да си вреш носа навсякъде и после другите да са ти криви ,че не те пускат.

3

Анонимен

преди 6 години

Отвързаха поредният пудел ...

2

Анонимен

преди 6 години

Това е фалшива и подвеждаща новина.Ако сащ не се бяха вмесили в украйнатя и досега щеше да си има Крим.Т.е. когато се допусне сащ да се месятвъв вътрешните работи на една държаватя рано или късно отива на кино. Окей?

1

Анонимен

преди 6 години

Черно Море е Руско ве алоу нищо, че има още няколко държави на него... рибите говорят руски!