6

Анонимен

преди 6 години

Българи --Юнаци ..))))

5

Булгарташак

преди 6 години

До 5Ами явно вие, нормалните, трудовите, честните хора, дето СИ СТОИТЕ У НАС и се мъчите да ДОКАРАТЕ НЕЩАТА ДА СА ДОБРЕ У НАС, не се стараете достатъчно, защото все си е същият батак и промяна към по-добро няма :))) Малко се стараете другари :)))

4

Гошу

преди 6 години

Пълни глупости! Значи изкарват разследващите на Нова Зеландия "умни" колкото нашите. Никой не вкарва записани карти, за да ги дава да теглят. Вкарват се празни бланки, които се записват на място с две малки машинки - за лентата е едната, другата за чипа. После се трият и пак се записват. Босовете пращат кодовете по сендспейса

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Не, това са част от шоро.шо.идните "еуроатлантици", които "мечтаели" да се отворят границите, да се пътува безпрепятствено, защото у нас, виждаш ли "нямало банани и тоалетна хартия"......Е, оказа се, че мечтаят само да отидат да крадът там, където не ги познават, малка е България, трябва да отидат другаде! А нормалните, трудовите, честните хора СИ СТОЯТ У НАС и се мъчат да ДОКАРАТ НЕЩАТА ДА СА ДОБРЕ У НАС, а не да отидат наготово, направено или да живеят на социални помощи!

2

има пропуски

преди 6 години

Нищо не се е чуло още за Антарктида. Как е там с банкоматите.

1

Анонимен

преди 6 години

Тия са софийски евроатлантици съкратени от пишещата по весникарските форуми група на Сорос.