22

Анонимен

преди 6 години

***.

21

Пената от Мировяне

преди 6 години

От 20 години я карате така ,Данчооо,Данчо...

20

Един

преди 6 години

Ние сме добрият жребий - на когото се паднем в групата трябва да черпи ;)

19

df

преди 6 години

смешници

18

boby

преди 6 години

Хаха, какво Евро, какъв добър жребий, какви 5 лева бе, плешо. Пак ще трябва да се радваме ако не сме последни в групата, а дано ни се падне някой като Лихтенщайн, тогава има шанс.

17

Анонимен

преди 6 години

Вече едва ли има хора да се връзват на тези. Провалено поколение в управлението. Учени от комунистически те си лектори - ядене пиене и крадене. Погледнете реалността в очите , Аз е погледнах преди 15 години. Тези не стават , а част от данъците ни отиват там вечв 27 години. Има спортове, където работят.

16

боян

преди 6 години

перуката и енфието - гробокопачите на българския футбол

15

Жоро

преди 6 години

добре че гледах САЩ 94, че едва ли ще доживея класиране за голям форум на националния отбор, камоли нещо подобно като тогава :)

14

Анонимен

преди 6 години

Когато "специалистите" на зластното поколение оставят на мира българския футбол, може би имаме някакви шансове!Имам предвид такива като Боби Михайлов, Лечков, Стоичков, Сираков и Костадинов. Голямо лапане, ненаситни са!Нищо против скромните и работливите.

13

Стоян

преди 6 години

"по благоприятен жребий" - Лечков знаеш ли шопския лаф" И сам да съм у трамваю па че се бутам" И сами да сме в група пак ще загубим Би ли казал по колко пари получиха футболистите участвали в току що завършилите квалификации

12

ЦСКА

преди 6 години

Оставка!!!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Имам приятел, синът му играеше в Левски. Бърз и дисциплиниран състезател. Но треньор беше Бисер Хаздай. Момчето имаше шанс за мъжете но като не платиха на Хаздай, нищо не стана. Колко деца изпрати в нищото, а Левски имаше добра школа. Изгониха го след 10 години но пораженията останаха. А Левски даваше много футболисти за национала. Лудогорец няма нищо да направи, вземат наготово бразилци за пари. Гела иска пари и унищожава бълг.футбол. Купи БФС, свирят му и е шампион. Ето защо никой не ги подкре

10

Фен

преди 6 години

Перуката и Лечков са най голямите крадци в Българския футбол .Там водещите интереси са парите ,от както са те футбола ни падна до там че няма ставане( като държавата ни )

9

маке

преди 6 години

до 9 ако им дадът гражданство хи хи химисля обаче 5040 е по близка дата

8

asdf

преди 6 години

Ако школата на Лудогорец даде някакъв резултат, може и след 10 години да имаме национален отбор. А, ако от някоя друга школа се прокрадне, случайно, още някой талант, ще е още по-добре. Засега, толкова.

7

Анонимен

преди 6 години

Докато родителите плащат децата им да са в отборите, то по-бедните но талантливи деца нямат шанс. Плащаш играеш в някой клуб, не плащаш, седиш на пейката. Това е истината в БГ.Всичко се върти около парите, скоро няма как школите да изкарат някой талантлив, иска се работа и лишения, по-богатите и разглезени момченца не ги знаят тези думи, те искат купон, чалга и да поритат малко за да разпуснат и да им мине махмурлука

6

Ники

преди 6 години

Лечеее и се надявахме в Сливен, като кмет да не крадеше...Ама не случехме...

5

Съгласен с 4

преди 6 години

Не ръководителите ,а футболистите са си виновни.Прав е 4.Не може да се правиш на звезда и да киснеш вСтуденски град и тато салоните,да пиеш по цели нощи с фолк певиците и да искаш да си добър.Какво да ръководят ръководителите като такива като Г.Ганчев и Домусчиев са ,,ръководителите в сянка"Я ми кажете ЕДИН СВЕСТЕН МЛАД ФУТБОЛИСТ,който да изпъква.Ръководството им било виновно ,,На калпав к.р,вълната му пречи"Лигава работа! И Мориньо да дойде -нищо няма да стане с тези футболисти

4

Няма как

преди 6 години

За съжаление с тези футболисти просто няма как да стане.А по-добри няма.Колкото и-,,Ще дадем всичко от себе си"да казват не могат да се надскочат.Това поколение си е ,,лабаво"Няма личности.Те са показател за цялата ,,интернет младеж"-много знаят и нищо не могат.Слободията и фалшивата самооценка са огромна но неосъзната пречка.В големия спорт трябват лишения,борба и СТРЕМЕЖ към по високо ниво Взели го резерва в първия състав и той вече мисли че е стигнал върха.А вИсландия и Люксембург,работят!!!

3

закривай

преди 6 години

На тия симпатяги целта им е не по-различна от тази на депутатите, а именно да се облагодетелстват и да ни успиват, колкото се може по-дълго. Футболът последните години е нищо повече от едни съмнителни резултати. За 2020 с новите формати, ще има едни непрекъснати управдания, форматът нов, не сме се нагодили още и така доката на Бобко му побелее перуката.