11

редник

преди 6 години

До Евроатлантик ---- Последно! Социализма в Китай загива , защото страната е разтърсвана от капитализъм и корупция ? :)

10

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантизъм? Това е кауза пердута.Сащ са система която се крепи на сериознимеждународни заблуди и експлоатация надруги нации на тяхна основа. Финансово-икономическата криза от 2008 година показваче това е една хронично болна система безбъдеще.

9

от сиднейАав$$тралия

преди 6 години

Ако не знаете, САЩ бяха 9-ти по среден доход на населението, и падат до 14. Германия е 10-та. Така че да ми твърдите САЩ велика, ми може да е, не искам да споря но за мен като обикновен човек меинтересува къде аджеба един човек получава най много пари. Ами на челните места са Норвегия, ама там лайф стайла е бахър, и Ав$тралия където освен че доходите са сред най високите и лайф стайла бива.По3драви от Сидней, а вие продължавайте да спорите кой е по велик САЩ или Китай, мен слабо ме засяга

8

да бе

преди 6 години

До ЕвроатлантикЗа това за 10,000$ ги разстрелват!Ти по-добре се разходи до Китай,и чак тогава дрънкай глупости!Това,което направиха в Китай,трябваше да го направят и тук!Ама на нашенските крадлюци не им отърва!

7

до 1

преди 6 години

Въпреки неграмотните Ви изрази може би разбрахме подобието на мисъл, което излъчвате...САЩ и Китай загиват---остава--кой? Бангладеш? Посочете, защото толкова умен не мога да бъда.

6

до 2

преди 6 години

Извинете да не сте се испуснал ?

5

Анонимен

преди 6 години

Китай са велика държава. Те са икономическа сила номер едно в световен мащаб.

4

до 1 евруатлантик

преди 6 години

Туитвъш ли ?

3

до 1 евроатлантик

преди 6 години

Замаян от ранното дрогиране мозък твори велики " евроатлантически бисери" достойни за книгата на " гинес" по малоумие.

2

Анонимен

преди 6 години

И се разнася адската смрад..

1

Евроатлантик

преди 6 години

Китай е една умираща държава социализма загива. Bъв САЩ хората четат речите на Тръмп в Туитера САЩ е велика държава Китай е *** разтърсвана от капитализъм корупция, мафия и престъпност.