9

Анонимен

преди 6 години

До ВаскоИ лицензираната охрана може да не се справи с пренасянето ако я заплашатДа не мислиш че ще си рискуват живота за няколко хиляди леваНо когато охраната е съставена от мускулести мъже не всеки би се занимавал да обира понеже ще го е страх от тях

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7То крадците се ориентират да обират места без пос терминали защото се знае че има много пари в касата

7

Анонимен

преди 6 години

липсата на пос терминали е *** трик да не се "улови" оборота. На много места липсват.

6

Анонимен

преди 6 години

В аптеките и бензинджийниците на Марешки се плаща само в кеш, карти не се приемат. Това е едно от последствията. Това е и основната причини да не зареждам колата от М. - не нося големи суми в брой, плащам с карта, а банкоматите в бензиностанциите вечно се повреждат.

5

Тъпи

преди 6 години

Какви са тия да мизерници да оберат жената за 30 хил лева .Явно са някакви улични хлапета ,селяни или *** .Акоса взели 3 милиона е друга работа и ще са български войводи .

4

Васко

преди 6 години

То суми над 20 хил лв се пренасят с лицензирана охрана, но кой да ти спазва законите.

3

Анонимен

преди 6 години

Бандити обират по-голям бандит. На всичкото отгоре и много арогантни, посягат на заместник председателя на Народното събрание на Република България избран с гласовете на малоумното българско население.

2

Анонимен

преди 6 години

малко мирише този случай!!!откъде накъде една жена ще има в нея толкова пари!!!!щом има оборот парите се внасят или се наема фирма да ги събира и внася!!!МАРЕШКИ СИ Е ВИНОВЕН ЩОМ МУ Е ТОЛКОВА ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯТА!!!

1

А така

преди 6 години

Така му се пада на тоя мафиот скапан. Да ги оберат всичките, които заслужават.