17

Бачо ви Кольо

преди 6 години

Мастурбират само жените. Мъжете онанират. Мило ми девойче.

16

Анонимен

преди 6 години

На първо четене от дневния парламентарен каузус!

15

Анонимен

преди 6 години

"Никога не си лягайте с партньор, който не ви пита дали някои по-специфични неща, като пляскане по дупето, *** секс, връзване, групов секс, са ви приятни и бихте искали да ги изпитате заедно. WTF? Че как се организира групов секс без сългасието на всички участници?Пък да те вържат или удрят без твое съгласие си е направо углавно престъпление. Това изречение можеше да звучи като никога не си лягайте с някой, който ви изнасилва. Доста тъпичко.

14

по пет пъти на ден

преди 6 години

Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден? Ще е вредно ли за здравето на децата?

13

вергил

преди 6 години

До Минко 47 год ергенЕвала бат Минко.Няма по-гроно нещо от космясала минджа.

12

,,боже,,

преди 6 години

,,секс правила,, няма има ,,голямото лъжене,,

11

Анонимен

преди 6 години

Нарича се ръкоблудие

10

Фен Клуб "Лазар

преди 6 години

Някой пише използвайки името на М.Лазарова, като си спомня нейните статии, винаги подробни, описващи точно , къде и как да се бие катерицата, няма как да повярвам че тази е нейна

9

Анонимен

преди 6 години

Враг защо се скри Ерджан? Къде е Гейчето? Орсовката? Да не си снимал пак филми?

8

пак аз

преди 6 години

Направих си труд да прегледам продължението на мат'ряла и се оказа че е като коментарите на Минку, вземат се 20% глаголи и равни части от прилагателни , съществителни и допълнения - разджурква се и се излива на "белия лист", който не вярва да провери , няма никакъв замисъл и смисъл във иначе обширната статиика.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12Да и? Аз съм точно от тия дето влизат само за коментарите.Найвност, би било да се очакват сериозни статии от подобни места. Най-яко е при статии за САЩ и Русия -там е като на мач между ЦСКА и Левски. Всеки вика и никой не се интересува особенно от факти или статията.

6

з н а й к о

преди 6 години

Абе varg, що се прайш на лyд!? Вместо да ни кажеш, кво беше станало с любимият ти приятел Ерджан. Кво, ти ли го обиди нещо или...

5

Анонимен

преди 6 години

Бате Минко е "бот", подобно на половината женски профили в местата за запознанства из мрежата.Преди месец време глобиха една от големите фирми , защото зарибяват мъжете със съобщения от несъществуващи жени и те се подлъгват и плащат таксата "премиум" версията.В днес-а използват "бот-аци" за да провокират публиката, много си признават че цъкат на статиите само заради коментарите.

4

МaйМyнaтa

преди 6 години

Къде да бегам бе джеки? Като светот е мой?!

3

Анонимен

преди 6 години

До Минко 47 год ергенМинко!Миналия път, когато се вясна тук, те питахме нещо, но ти не отговори. Не знам дали просто беше излязъл от сайта или се засрами, но след като споделяш едни интимни подробности, редно е да споделиш и други.Повтарям въпроса:Ти беше писал тук, че никак не обичаш кУсмати.Затова те попитахме, а ти Минко, епилираш ли се?

2

МaйМyнaтa

преди 6 години

Бегайте бе, ***!

1

varg

преди 6 години

Ей пак почнахте с глупавите статии.