9

По-анонимен

преди 6 години

До Анонимен Как може да си човек, ако нямаш компютър :)

8

Анонимен

преди 6 години

И ако човек няма компютър как ще си запише час?

7

Дивия изток

преди 6 години

По американската система, който плаща, той получава, с други думи за каквато услуга си платил, това и получаваш. За неплатилите работи само Спешна помощ, където също накрая ще ти пратят сметката, да си знаеш колко дължиш. Тука за едно и също нещо се плаща по 5 пъти и накрая и не можеш да го ползваш, но пък за сметка на това неплащащите римляни се лекуват без проблем.

6

Анонимен

преди 6 години

Дрън дрън, това са глупости.

5

Кило Рен

преди 6 години

Ха ха ха хаа хааааа.

4

Анонимен

преди 6 години

Да се вземе пример от американската система и няма да има струпване и изнервяне на хората и лекарите .да се разучим системата и се приложи и в България, защото работи. Няма какво да се открива топлата вода.

3

Прокуден

преди 6 години

Системата работи безупречно в Турция от години.

2

коко

преди 6 години

Написах "резервирай час" на няколко лекари и то каза "обади се на този телефон" - *** реклама. Телефоните мога да си ги взема от маса сайтове.

1

Циганин

преди 6 години

Хм ,тази система няма нито цена за услугите ,нито пък на някои лекари и разписанието .Като идея е добре ,но трбва да има повече и информация за специалистите като :стаж ,къде е работил този специалист ,С КОИ БОЛНИЦИ РАБОТИ специалиста ,какви цени иска , касови бележки издава ли !), договор прави ли се -щото при некваоифицирана помощ се търси отговорност ...... има доста неща да се подобри в тази система ,но отново се повтарям -като идея е отлична ,стига и да се направи професионално .