39

Анонимен

преди 5 години

Полицаите би трябвало повече да учат математика.Ако тоя бе учел по добре тази наука би се чатнал,че половината свят сме мъже,значи другата половина са жени и има огромен избор-не е останала само една жена на света та да убива мъжа и!Ама той ако беше добър по математика щеше да е инженер,а не милиционер!

38

....

преди 6 години

21 век, стотици хиляди години еволюция и все още има убийства заради 2 пръста опикано месо. .. Толко ли няма жени бре момции..

37

марко

преди 6 години

Шансът да оцелее в затвора първата година е 1 на 100 , пълен *** , а на този може би не му е първото убийство

36

DJAC

преди 6 години

Не че е полицй,българин е,а българина е ***,глупав,злобен и завстлив.

35

Анонимен

преди 6 години

Като изезне на 60 или 70 годишен щото там за убииство не дават условна или 5 години като тук ще го питам коя беше Дешка? А тя дали изобщо ще го помни щото през легълцето и ще минат такива като този поне 30-на! Ей кво става с тоя народ "умен" бе??? Да тръгнеш по акъла на една раз.поретина и да стигнеш до там да убиеш човек?! Какво ли са си мисле ли че гръцките полицаи и съдии са като в БГ ли? Малииии колко са умни!

34

Анонимен

преди 6 години

Тоя балък е решил да се жертва за алчната кифла, но си прави грешно сметката. Първо там не както у нас, лъжата няма да мине, второ няма да лежи 5-6 години, както у нас , а поне 20 ,а през това време кифлата ще го е забравила напълно

33

Анонимен

преди 6 години

До КакВ полицията работят само престъпници.

32

що го жалиш гърка

преди 6 години

До НикойГолям тарикат е бил!Сменял си е булките като носни кърпички!И какво са чувствали жените,това не влиза в сметката!?Какво е това 4 брака!?Горкият той!И щото е много печен,та 62 годишната ашлама се вързал "по любов" с нашата гяволица!?Можели са да го изработят без трепане,ама вече е късно!От дето и да погледнеш,все гнyсoтия!

31

Неа

преди 6 години

Разбра ли са че спонсора ще разбере за какво става дума и са го гъкнали. Знаели са че най много тоя *** да лежи в затвора нищо друго . Жената ще прибере наследството ... Туй то ... Може и след време да плати на който трябва да го пуснат ... Няма да се очудя , ако доказателствата по някое време рязко намалеят

30

Неа

преди 6 години

Детето е от него

29

20 години затвор

преди 6 години

Винаги избягвам контакт с българи и българки в чужбина и в българия.Здравей,здрасти и чао.

28

bolbov

преди 6 години

Когато няма таван наличното имане и правила за неговото придобиване се случват тези неща.Отделно при капитализма е важно колко имаш,а не как си го придобил.Престъпления и пак престъпления.Съсипани човешки животи в името на парите.Унижение за човека това е капитализма.

27

Нов

преди 6 години

Детето явно е негово. Някой трябва да го гледа.

26

Кънчо

преди 6 години

Това, което човек сам си направи , и Господ не може да го оправи.Наивно,глупаво момче, мисли че ще му се размине.Не след дълго ще отрезнее напълно , но късно.

25

Как

преди 6 години

Как такива убийци работят в полицията?

24

да бе,ще праща

преди 6 години

До ЛуциферЧакай от умрял писмо!

23

Ушев

преди 6 години

Заради една пу.ка,сега ще лежи до живот ***...

22

G

преди 6 години

Тоз се надява, че ще го екстрадират и у нас ще му се размине, ама гърците не са вчерашни и ни знаят всичките мизерии. Има да лежи в Гърция, че и друго може да му се случи там. Минимум ежедневни гаври ще има.

21

Луцифер

преди 6 години

Всичко прави за пари тоя ,млади булки ли няма .Иначе хитър ход да отърве Дашка поне да има кой да му праща цигари и колбаси.Спрете да бягате подир пари те наистина не са всичко.Дори ти правят живота безмислен с единствена цел пари.Аре ся мако превъзпитаване вътре.Тежък ще е престоя ще го мразят и надзиратели и затворници-полицай-убил грък и то доктор за пари....

20

bluesky1

преди 6 години

Уникален тъ*ак е това момче! Да убиеш човек от лакомия и похот!!!....заслужава доживотна, ако го е направил той! Сега ше види какво е да си млада булка в гръцките затвори, пълни с н*гра.... По произход съм от село на границата с Гърция. След 89 та много хора започнаха да се занимават с трафик на дрога и ***. Наща полиция нищо не направи, но почти всички минаха през гръцките зандани! Та са ми казвали, че това с младата булка е вярно, и освен това чистиш, гладиш, переш, сервираш..на негр*