23

Анонимен

преди 6 години

Определено този джандар ще си го получи. Каква справедливост търсите у нас, като премиера в бивш Сикаджия? Цялата държава за двата му мандата се префасонира в негово ЕООД, какъв, съд, прокуратура, полиция искате да работят нормално. Сикаджията разнебити всичко, подчини го на едно, да властва до края на живота си, без да му пука за българите. И тази разруха удари по вертикала. 2 милиона напуснаха, образованието и здравето на нула, корупцията е на мах. Който краде живее добре, който работи оцелява

22

Анонимен

преди 6 години

албанските пандизчии по гръцките затвори бързо ще го оправят

21

Анонимен

преди 6 години

е, като не си е намерил майстора у БГ, намери го при гърците!

20

Анонимен

преди 6 години

Поредният полицай, който е престъпник без морал....

19

Анонимен

преди 6 години

Как ги вземат такива криминални елемети у Милицията е ясно, че на цацата хората нищо не са направили пак ясно. Направо разпускане на тия стожери на корупцията и изграждане на нормална система трябва иначи не последни в Европа а последни в света.

18

Анонимен

преди 6 години

На тоя ще му ... в Гръцките затвори разни Албанци. Ще се проклина за деянието, ама то се мисли първо, а в БГ повечето полицаи нямат мозък с който да мислят

17

Анонимен

преди 6 години

Щеше ми се да има специална комисия, която да разследва всички участвали в този цирк и да раздаде ефективни присъди. Ако военната и сливенската прокуратура бяха си размърдали задниците, кардиолога можеше още да е жив, защото този шапкар щеше да е в ареста, ако не в затвора вместо да убива хора. Помнете хора, вършете си съвестно работата, каквато и да е тя, не знаете какви негативни последствия може да докарате с вашия безинтерес, корупност и т.н.

16

еми

преди 6 години

сега в Гърция ще му сцепят "извесния полицейски ***" .. аман от сeляндури. Ама тука така са научени. Мафиотска държава сме и тва си е.

15

Анонимен

преди 6 години

На тоя само като му гледам тъпата физиономия, ми е ясно, че са били нарушени всички правилници за да бъде приет в полицията.Хайде сега преките му началници да бъдат наказани за назидание.И да се проведе разследване кой го е приел и кой го е протектирал в полицията.

14

Ванина

преди 6 години

Няма ли психотестове в полицията за определяне годността на полицаите?Как е възможно г-н Карчев да е оставен на работа? След нанесен ПОБОЙ???И невъзпрепятствано да си ходи до о-в Крит и да извърши убийство???Толкова ли няма читави хора, които да работят в полицията?Пази ни боже от родната полиция, която трябва да ни пази!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Резултатите ще хвърлят светлина върху мотивите на убийците.Но,дори и да е на лекаря,това не оневинява убийците.Детето е основният потъпевш.

12

DJAC

преди 6 години

Заради такива пазители на реда в България ще ни приемат в ШЕНГЕН.Надявайте се.Ама друг път.

11

KOMENTAR

преди 6 години

А СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ПАК ЛИ ЩЕ СЕ НАДУВАШ МАЙ МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛ ЧЕ И СИ ПОВЯРВАЛ БРЕЙ ТЪПИЯ ЩЕ СТАВА УБИЕЦ ШМАТКА СИ БЕШЕ И ШМАТКА СИ ОСТАНА САМО ПЕТНИШ ИМЕТО НА ПОЛИЦАЙ ИМАШ МНОГО ВРЕМЕ В ГРЪЦКИЯ ЗАТВОР ДА СЕ СЕЩАШ НА КЪКЪВ СЕ СЕ ПРАВИЛ ***

10

Анонимен

преди 6 години

Истински герой.Предлагам президентът да му даде орден.Дано в Гърция все пак го осъдят справедливо поне на 25 години защото в Бг ще го пуснат невинен.

9

берекет

преди 6 години

Колко такива български юнаци има като него в Гърция.Няма криминална нища в която да не са замесени българите.Кво да очакваш,мафитско държава.Тези от Зпадна Европа са луди че ни пуснаха да движим свободно навсякъде.

8

Анонимен

преди 6 години

Тоя си е законен наемен убиец,какво има да го коментираме.Екстрадирайте го в Гърция и там ще получи подобаваща присъда за наглата му физиономия.

7

Анонимен

преди 6 години

Ми това е МИЛИЦИОНЕР

6

Анонимен

преди 6 години

Нашите магистрати не могат да се разберат с простащините на един полицай , но навярно е осигорявал гласове за някоя партия ,затова и е имал чадър над него . Какво става в таз България ,всякой си прави каквото си иска като има малко власт ?

5

:

преди 6 години

Нищо изненадващо, в тая дупка няма правосъдие, само че в Гърция малко се е пообъркало мелиционерчето и има да търка нарове и бой ще яде и ще го поема космат ... мило мелиционерче сбъркал си просто правосъдната система, там не с голЕм полицай, там си убиец и дупе да ти е яко !

4

До 2

преди 6 години

До АнонименРибо, сигурен съм, че си кандидатствал някога в полицията и не са те взели, защото си негоден. Плюй сега, само това ще ти остане! ***.