40

Анонимен

преди 6 години

И ДВЕТЕ НИ ФРЕГАТИ СА БРАКУВАНИ ОТ БЕЛГИЯ И СА ПРОИЗВЕДЕНИ В 1960 г.ТЕ СА ЗА ДЕКОРАЦИЯ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТДАЛЕЧАВАТ НА ПОВЕЧЕ ОТ ДВА КИЛОМЕТРА ОТ БРЕГА, ЩОТО ИМА РЕАЛНА ОПАСНОСТ ДА ПОТЪНАТ.Впрочем, за тези две фрегати имаме четирима адмирали и двама контраадмирали.

39

ПИЧ

преди 6 години

365 дни в годината ученияот няколко месеца лобиста помака Соломон Паси говори на тази темаза американски военни бази на Челно море в БългарияГерб са най големите продажниципокрай скандала с Тодоров какво става с здравеопазването ни частен фонд щял да го финансира бива кражби а *** там на право се уляхаБългарино не плащай данъци и здравни осигуровки вече няма държава мисли за тоите деца как вече дължат пари на бате и сие

38

Морски

преди 6 години

НАТО е фашистка организация!Факт.

37

НЕ СРАМИ АЛЕКО

преди 6 години

мазни калеко

36

Анонимен

преди 6 години

Война с Русия ще трае два дни. Първият ден ще обявим войната, на втория ще подписваме мирния договор, ако има къде и кой да го подписва.

35

Калеко Алеко

преди 6 години

Прав е Сокол 9, присъствието на раССия от гледна точка на заеманата от нея черноморска ивица, е почти символично, ако не броим Крим, който е анексирана украинска територия, но това не пречи на нашенските ***, да изкарват и Черно море част от рушката ***. Накрая май ще се окаже че по нашето Черноморско крайбрежие има повече рушко присъствие отколкото в прилежащите към раССия части и в този смисъл присъствието на НАТО е съвсем закономерно !

34

чичо Гошо

преди 6 години

Само русофобски коментари и тук там русофилски.Цялата *** на Сорос се е активизирала,особено герберастката.Нормално,след голямото осиране с роднинските назначения.

33

МОКРИ СЪНИЩА

преди 6 години

на мамлигари и турци. А някой е пръднал по-силно, а някой КАЛИБЪР е долетял. А разни местни УСА грантаджии да си стягат бохчите и по първи силнал да тръгват към АМЕРИКА през ТРЪН

32

РУМЪНЦИТЕ

преди 6 години

пак ги напира нещо да играят на Велика нация. Да не стане така, че тоя път да загубят и Добруджа и Констанца

31

тато

преди 6 години

От много "учения" скоро ще останем бе с хеликоптери , така като се набуташ в педерастки алианс.

30

Насо

преди 6 години

Какво написах че ми изтрихте коментара ???

29

НАТО От ОБОРА

преди 6 години

стига сте мучали. Черно море си е в обхвата на всички средства за поражение на РУСКАТА АРМИЯ. Нито един уса каораб реално даже няма да мине БОСФОРА , ако стане напечено. А ако се случи да е акостирал във ВАРНА, дано да е по далече в морето, че като потъне да не цапа крайбрежието

28

Сокол 9

преди 6 години

В Черно море има 3 натовски държави и още 2 петимни да ста.ат такива. Русия впрочем има по малка. брегова ивица от Бъгария на Черно море ако не броим новата и незаконна придобивка Крим.

27

Анонимен

преди 6 години

Русофили успокойте се, намалете транквилантите."Няма планове за постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море. Това увери зам.-министърът на отбраната Атанас Запрянов пред журналисти в МС."

26

Анонимен

преди 6 години

Лъжат от герб . По пристанищата се настаняват бойни кораби на нато . Това се случва от няколко дни и за това ББ мълчи , че беше обещал преди време да не им разреши, но акериканците го притиснаха . Ще воюваме с Русия българи .

25

Калеко Алеко

преди 6 години

Какво значи временно, натовското присъствие в Черно море е постоянно, поне докато България, Румъния, че и комшийска-Турция са членки на НАТО и в този смисъл са натовски държави. А иначе е съвсем резонно да има и по-широко натовско присъствие при положение, че в акваторията има държава заела незаконно чужда украинска територия и разположила там флота си .... !!!

24

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ ПОПИТА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДАЛИ ИСКА ДА БЪДЕМ ЧЛЕН НА НАТО.

23

Анонимен

преди 6 години

Снощи пак е засечен разговор на натовски кораб с фара на Калиакра.

22

КАЛИБРИТЕ

преди 6 години

също летят временно от точка до точка Б.

21

Анонимен

преди 6 години

Няма планове за постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море...........................Как няма, те са постоянно в Черно море