140

Анонимен

преди 6 години

И КАТО ПРАВЯТ УЧЕНИЯ, НА КАКВО ТОЧНО СЕ УЧАТ?

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 152Ако ти отмаам какалашката Чучи,очите ще ти изскочат като на жаба кекерица!Каква руска заплаха и агресия те гони,конско копито такова!

138

"-"

преди 6 години

Абе, Щатите (щото НАТО означава САЩ) подпалиха Близкия Изток, подържат пламъка на гражданската война в Ук, който инициираха.Готвят се да подпалят Азия (пламне ли конфликта със Северна Корея, то Япония, Ю.Корея и Китай също ще пламнат).Готовт се да подпалят и Югоизточна Азия - Иран, Афганистан и бившите Югоизточни Съветски Републики.Сега искат да драснат клечката и на Балканите, докато те (САЩ) стоят зад двата океана и гледат сеир, продавайки оръжие на почти всички страни в конфликтите.

137

Дзивко

преди 6 години

До 166 супер че си момиче

136

Анонимен

преди 6 години

Аз съм момиче!

135

Анонимен

преди 6 години

До 153Значи още не се е наложило. Ясно.

134

Дзивко

преди 6 години

Момчета стига глупости,има договор за това какви кораби могат да влизат в Черно море,големина и тн. Всъщност бойни кораби на държави извън черноморския басейн могат да влизат само за определено време, с думи прости американска или френска фрегата могат да седят седмица две в Черно море , а самолетоносач от клас Нимиц не може щото е извън договора...

133

Анонимен

преди 6 години

АМИ ВЪРВИ И ПОЧВАЙ ДА ГИ БИЕШ НАРЕД.ПЪК ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕШ.

132

ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО

преди 6 години

Ооох, как им се иска да превземат Крим, ама не можеее!!!

131

Анонимен

преди 6 години

Само бой по руската пияна морда. Руснакът от дума не разбира, единственото от което му се изясняват нещата и мястото му в днешния свят е здравословният и лекуващ имперското перчене як бой.Наскоро прочетох че руските крепостници са се хвалели помежду си кой повече носи на бой от господаря си. Най-презрени в пиянските мужишки компании са били тези чиито господари са ги биели най-малко. Същото сега виждаме и при съвременните руснаци, нищо не се изменило в манталитета им за 300 години.

130

Анонимен

преди 6 години

ДО 158Ами може и Абхазия, и Северна Осетия, и Крим.

129

Анонимен

преди 6 години

Ами не съм учил руски като теб, зная френски, а в Квебек се говори френски. Затова.Пък и в Торонто е гробът на дядо ми, имам повод.Пък след две-три години може и в Москва да ида, какво лошо. Голям, хубав европейски град, има какво да се види и там. Европа вече я пребродих нашир и на длъж. Човек като има пари навсякъде е добре дошъл.

128

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е НАТО да създаде постоянни бази в Черно море!Черно море е преди всичко територия на държави, членки на НАТО; Турция, България,Румъния, дай боже скоро и Украйна а защо не и Грузия...

127

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е направил генерал Колев, как ли са бягали РУСКИТЕ ЦАРСКИ ОФИЦЕРИ?А защо не ги помляха на 5 септември 1944, ами ги пуснаха без нито един изстрел?Такава голяма армия имахме тогава и истински генерали, на като сегашните плондери.Унгарците и чехите се браниха, водиха храбро военни действия дори след падането на Берлин. Още комунистите не бяха взели властта, така че неможе да се оправдаваме с тях.

126

Анонимен

преди 6 години

Е, за 10000 евро консулът може и да ти издаде виза, но недей да ги пишеш тези неща така открито, ще го уплашиш.

125

До 147

преди 6 години

Ако се наложи и Крим ще превземе НАТО, та чак до Кремъл ще рита червени алкохолизирани дупета, а гнома ще моли за милост надупен.

124

СатаНАТО™

преди 6 години

До БългаринаСащ по искане турция ни накараха да нарежем насочените към истанбул сс23 аналог на ц 400. Същите ц400 които сега турция купува и ще насочи и към нас.------------------- На такива като тебе тапунгери изобщо не трябва да се дава право на глас, докато не се явят на матура и я издържат. СС23 и Ц400 нямат нищо общо помежду си, освен името.

123

Анонимен

преди 6 години

АЗ НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ В КВЕБЕК, ИМАМ СИ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ И ИСКАМ ДА СИ ПОЖИВЕЯ ТАМ. ЩЕ СТИГНАТ.НО ДА ПЛАЩАМ 10000 ЕВРО - ТОВА МИ НАМИРИСВА НА КОЛРУПЦИЯ, ТИ ДА НЕ СИ ОТ ГЕРБ СЛУЧАЙНО?

122

Анонимен

преди 6 години

До Браво юнаци 138Тия глупости от кой руски или още по-лошо проруски сайт ги прочете? Вземи малко и се образовай, как генерал Колев през 1916 година е помлял руснаците в Добруджа, та чак и големият замаен русофил Иван Вазов се е почуствал горд че е българин и е сменил русофилската резба за разлика от теб.

121

Ro

преди 6 години

Българските ВМС СА "натовски сили", румънските ВМС СА "натовски сили", турските ВМС СА "натовски сили".... От тая псевдоновина излиза, че спираме да пазим морската си граница?