11

Анонимен

преди 6 години

Старите кошници изгряха в Холивуд благодарение на такива като Харви. Свиркаха му и прибираха милионите и оскарите. Днес като одъртяха и ги е страх, че по същия начин като тях, други ще изгреят, изведнъж решиха да предадат насилника:)))

10

МакКонар

преди 6 години

Оплакват се само разни дърти кошки които никой вече не ги търси за нищо. Докато им минаваха номерата никоя не се обади. Актуалните Дженифър Лоурънс, онова украинче, Амъбр Хърд, Гал Гадот и т.н. защо никоя от тях не се обади?

9

Анонимен

преди 6 години

Гат ядаха кофтета, нереваха. Станаха милионери и отвориха усти пак. Кой то е решиш е отказал и се е оправял сам. Другото си е сделка.

8

Ловец на мечки

преди 6 години

- И какво стана?- Изяде ме!

7

123

преди 6 години

Всичките "перфектни" актриси с креватни изяви с тоя гнусният ***. После само у нас така било. А жена му к'ва е п***а и с тоя ..... Както казва жената:"не я ли е гнус"...

6

Дам

преди 6 години

По носовете им ще ги познаете...

5

муспи

преди 6 години

Само едно не могат да простят евреите на йехова, - на лицата им е написано с главни печатни букви че са евреи! На този екземпляр пише : Айм сори, но аз съм ев***ка св**я. Има достойно за пред яхве оправдание - всичките оскърбени са все еврейки. Те не биха се оскърбили, а и той не би ги назначил на тези прилично платени служби ако не бяха еврейки. Всички достойно служат на йехова, но този печат на лицето наскърбява?!

4

няма значение

преди 6 години

До АнонименТочно! Били са принципни и са оказали яростна съпротива :)Има подобен виц, мисля, че всички го знаем... - изял ги е, с други думи.

3

стеф

преди 6 години

Защо са чакали толкова години до сега без да съобщават , а точно сега го казаха !!!

2

Анонимен

преди 6 години

И те са се отказали от кариерата си, или...

1

не си е платил

преди 6 години

Едни с афинитет към травеститите, други като оня Полански към дечурлигата.