67

Пешко

преди 6 години

Резко му порасна работата на Антон Тодоров. Допреди да стане депутат правеше впечатление на възпитан идеалист, ама накрай като въшка на чело

66

СРАМ

преди 6 години

"Вие искате да свалите правителството и не го криете, при това в момент, в който увеличаваме пенсиите, обществото се успокои и хората започнаха да харчат пари, когато идва председателството ни на ЕС, искате да свалите правителството, защото не успяхте да спечелите изборите, а това управление до момента изпълнява програмата и ангажиментите, които е поело към избирателите", скочи той. ЕЙЙЙ БОКЛУ.К, ВДИГНАЛИ ПЕНСИИТЕ С 20 ЛЕВА И ВЕЧЕ БОГ ХВАНАЛ ЗА ШЛИФЕРА!!

65

Анонимен

преди 6 години

Поредното театро ,журналисти и депутати си играят в него, взимат парички.,пък на народа зрелище

64

1

преди 6 години

До Анонимен-да трябваше,и да почне от комуниста буда,само пеевски,ще ше да оправи работата,но такива,като тебе платени протестори,го провалиха,сега,нямаше да има,агент буда,и неговия физкултурник-петапартаментов.

63

Анонимен

преди 6 години

В действие - двоен аршин: един за "нашичкия", друг за т.нар. гражданска квота. Значи ако си много "ГЕРБер" - няма значение какви ги твориш. Ако не си - гърмиш. Браво, дрОгаре ГЕРБери. Добре усвоявате евроатлантизма.

62

1

преди 6 години

До Анонимен-58,коя истина бе ***,истината за агент буда ли,а кмета на Симитли ,кого боде.

61

Анонимен

преди 6 години

Актьорчето Тома Биков добре си играе ролята на ла,йномет

60

Анонимен

преди 6 години

Днес Тодоров, утре Стоичков, в други ден цялото правителство.

59

Анонимен

преди 6 години

На кого ни остави Антонееееееее..........

58

Анонимен

преди 6 години

Въпросът беше за цензурата в НОВА, за уволнението на Цолова, за причините. Неудобна тема за журналистите от НОВА, където се доказа, че има цензура.

57

Активист на БКП

преди 6 години

Тодоров- човек мразен не само от врагове ,а и от приятели !!!

56

Анонимен

преди 6 години

Един злокачествен тумор по малко днес беше отстранен от свои и чужди . Напоследък не беше приятно да го слушаме и гледаме . Докато не се вразумят и захванат да работят за каквото сме ги избрали и търсят само интригите и гадните номера които си въртят едни на други ще е все така . Единия ден сипеш обиди и клевети , а на другия се извиняваш . Това не е цирк , съобразявайте се и работете за това дето сте избрани .

55

Анонимен

преди 6 години

НЕНУЖЕН ХОД. ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ - МИЛИОНЕРИ И МАНИПУЛАТОРИ, САМО ТОВА ЧАКАТ. ТЕ И ЗАТОВА СА В ПАРЛАМЕНТА. ЗА ДА ПРЕЧАТ НА ИСТИНАТА ДА ИЗЛЕЗЕ. НО ТЯ БОДЕ ОЧИТЕ. ОСТЪР ЕЗИК, НО ПОДКРЕПЕН С ДОКУМЕНТИ. ЗА ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА НЕ СЕ ДАВА ТРИБУНАТА. ОТКАКТО НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА "НАХРАНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ", НИКОЙ НЕ СЕ БОРИ ИСТИНСКИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА. МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗАБРАВЕНО ЗА 30 ГОДИНИ, НО НЕ Е. НАГЛОСТТА НА БСП И ТЕХНИТЕ КЛАКЬОРИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНА. САМО СИ ПАЗЯТ МЕСТАТА, ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ. МАСКАРИ.

54

ОНЧО

преди 6 години

ДВЕ СЕДМИЦИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОЗИ СЕДЕСАРСКИ ***. НО , ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН . ВИНОВЕН Е БОРИСОВ ,ЧЕ ГИ СЪБИРА ОТ СМЕТИЩЕТО И ГИ ПРАВИ МИНИСТРИ ,БЕЗ ДА ИМАТ НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

53

Джедай Мастър

преди 6 години

Сега обаче трябва да се следи съдбата му. Да не се окаже типично по герберски, че му бият шута, пък след месец-два да се озове на двойно по-добре платена синекура.

52

Сложих си

преди 6 години

веднага черно и помолих дядо Поп да удари селската камбана на умряло?!Преместих си го от единият крачол в другият и влязох в хоремага да пия едно питие за Бог да прости?!Какво падение,като *** да пълзиш,лижеш,ближеш и мажеш там,където до вчера,не чисто и просто си плюл,а храчил?!?!?!Тоя плазмодий,изтъкан от злоба и заслепен от омраза,удари дъното?!?!?!Истински достойните хора,в такива случаи,не подават оставки,обикалят телевизии,обясняват,оправдават или извиняват,а въжето,на дървото и ...

51

Анонимен

преди 6 години

Политически и социален т.руп. Това е. Какви медии, какво местенце! Всеки, срещу когото се изправя - режисирано или реално - общественото недоволство, е обречен.

50

Анонимен

преди 6 години

Този си отиде а онзи долночифликчията от светата троица кога ще го пратите да си гледа порното по тв скат и да си наглежда хотелчетата?

49

Анонимен

преди 6 години

Тоя си изеде леба.

48

Анонимен

преди 6 години

Трябваше Тодоров да стане министър на МВР да мачка комунистите.