42

ДА!

преди 6 години

абе дал червен картон или червен говежд суджук по охкането и радостта изразена с шпанелското ОЛЕ и то осъм пъти задължително ще познаем дали е нарушил конвенцията за необразованите които са образувани от Министерството на Образованитето след образуването на образ като изкопаемо от кюрдския фолклор

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40: Никой нищо не му казва за личната позиция. Но като официален дипломатически представител на чужда държава той НЯМА право да се меси във вътрешните работи на приемащата държава.

40

мъжка пералня

преди 6 години

Ицо сам си перял гащетата като наблягъл в странието си на едноп особенно място докато пеел-кой ми натори келотника.

39

Анонимен

преди 6 години

"Заради Испания: Стоичков се видя с червен картон от България."---КамЪта да не плюе България! ИСПАНИЯ поиска освобождаването му! "Реакцията на Външно", както пише авторката, идва НЕ СЛЕД изказването на Ицо, А СЛЕД нотата на испанския посланик у нас. НЕ ПЛЮЙТЕ БЪЛГАРИЯ!!

38

Анонимен

преди 6 години

Въпроса има мнения от политолози с свободен достъп на място за събитието с уредени акредитации,разрешаващи предаване на живо към програми на новинари за отразяване на събитието-1.Как висок индустр.растеж на областа,вноски към кралството в сравнение с другите субекти,недовзимане/получаване взамен според устройството и автономното им регистриране,принадлежност в управлението на институциите дали общо за всичките субекти или за тях,2.Така глезени,имат си,3.Провокатори с намерения,защо ли-посредници

37

Анонимен

преди 6 години

Ицо исказа лична позиция. Колкото и да се опитват да му изкарват лошите страни, в случая показа, че му пука какво става там където е играл и живял. Да не говорим, че по-голямата част от отбора на Барселона изразиха позиция подкрепяща независимостта.

36

Анонимен

преди 6 години

стоичков си беше и си остава "натурален"!това май доста хора не могат да го схванат?! не могат да проумеят, че има хора, които казват това, което мислят, което им е "в сърцето"- ако видят, че нещо е "черно", те ще кажет, че е черно, въпреки, че "официалната линия" и внушение може да казват, че то е "сиво".не всичко е пари, и не всичко и всеки се купува ... "другари" и "другарки" олигарси!

35

фразата!

преди 6 години

"Аз нямам нищо общо с Кралство Испания поради простата причина че над 20 години живея там: -култовата фраза на Ицката, който можел едновременно да мълчи на 7 небългарски езика

34

СРАМ

преди 6 години

От този по-глупав и ненадминато ***, не, не съм срещала тук в България.

33

Анонимен

преди 6 години

Падението на един Ц Ъ Р В У Л

32

шматка

преди 6 години

Ице още по ненормално е човек от консулската ни служба да се меси във вътрешните работи на Испания.Малко или много разваляш взаимоотношенията ни с тях.Добре че испанците те познават по характер и не ти обръщат много внимание.Така е когато се назначава *** и пульо на длъжности от които и хабер си нямат

31

ф

преди 6 години

ЦРУ вече му е подготвило снайпер .Чака 17 ноември .

30

Анонимен

преди 6 години

Абе, не е баш както го измазулва обяснението. А това, че 2/3 от каталунците, цяла Испания и ЕС са против, че т.нар. референдум е незаконен и противоречи на конституцията им? Вятър, преценил е, че моментът е удобен да напомни за себе си и е решил да го използва за реклама и да се хареса на футболните фенове.

29

Бай Х*й

преди 6 години

До мислещДвете неща нямат нищо общо !! Нашите тук 95% са си българи, докато там тези са си друг народ и имат право да си решават каквото искат ;)

28

До 25

преди 6 години

Айдеееее, пак комунизма ви виновен...като ги пишете тези глупости, поне малко усещате ли се? 30 години сме демокрация, а още комунизма ви виновен. По времето на комунизма хората бяха много по-отговорни и морални. А тези които водят децата си по протестите не са комунистите, а точно обратното - фанатизираните до глупост антикомунисти.

27

don

преди 6 години

Оставка за външният ни министър Захариева.Такъв скандал и то след скандал и пак скандал .......За няколко дена тя заформи много политически скандали.Вече се доказа че не е компетентна да ръководи поверено и ведомствоне може само да *** нищо че обгрижва батеи тя е временно явлениевъпроса коя е следващата

26

ЛЕВСКАР

преди 6 години

Мачкай, Ицо фашистите на Франко! Ти доказа че си българин и имаш сърце, а не евроатлантическа помпичка "made in China" ! Респект!

25

Анонимен

преди 6 години

Следихме по новините как се развиха събитията . Бой и насилие срещу хора в правото си да решават своето и на децата си бъдеще . Един човек се опита да ги подкрепи и защити демокрацията смело и откровено както му идва от сърцето . В какво го обвинявате , господа страхливи мишоци ? Докато прославяше страната ни беше герой , сега какво сгреши като подкрепя своите приятели бити и унижени .

24

СЛАВЕЙКОВ

преди 6 години

До До 15МДАМ :D ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ , ЧЕ И НИЕ НЕ СМЕ СТОКА НО ТОВА Е, ЩОТО КОМУНИЗМА ПРЕВЪРНА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В АНТИХРИСТИ БЕЗБОЖНИЦИ БЕЗ НИКАКЪВ МОРАЛ ЦЕННОСТИ И ДОСТОЙНСТВО!! ЗАТОВА ВОДЯТ ДЕЦАТА СИ НА ПРОТЕСТИ ТУК ЗА ДА ГИ ПОЛЗВАТ ЗА ЖИВ ЩИТ!

23

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че и самите каталунци са объркани.Но повечето са наясно, че е по-добре да са заедно с Испания.А пък за Стоичков-да бе мирно седяло, не би чудо видяло.