65

Анонимен

преди 6 години

За сетен път се видя ,че кадрите на *** от ГЕРБ са гола вода . И КАК ЩЕ ВЗЕМЕШ НЕЩО ОТ НЯКОГО, КОГАТО ТОЙ ГО НЯМА ? ,, ...с валидност за срок от 5 години .,,Значи патента изтекъл . И сега, под вола теле ще намерят, Червените каскети . Гарантирано от Граб!

64

Анонимен

преди 6 години

Според него мандатът му бил изтекъл, ама се оказва, че той всъщност нямал мандат. Не били компютри а компоти... Ице, ице, толкова си зле, че сам ставаш за посмешище.

63

goso

преди 6 години

Стоичков винаги е бил дълбоко некомпетентин по ВСИЧКИ въпроси, освен по един, да рита топка на игрището. Провалите му в различни поприща са известни и безкрайни, провален треньор, бизнесмен, участник в предизборни кампании, далавераджия с недвижими имоти, чиновник във футболният съюз и пр. Но не само той е виновен за това положение. Само лунатик може непрекъснато да го промотира, дори до такава деликатна задача, каквато е дипломацията, нямам предвид фриишоп далавераджийството.

62

сминдух енд чесън

преди 6 години

Е нищо ,като стане факт новата държава ,може посланик там да отиде,със сигурност ще го припознаят като свой.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И кое му беше грещното в поведението . Да е против срещу куршумите ,палките ,проливаната кръв ,насилието в демократична Испания ?Толкова и демократична !

60

Анонимен

преди 6 години

От Външно са *** .Егати гафа . Калинките на ГРАБ.

59

Анонимен

преди 6 години

В случаят със Стойчков се показа къкви безмозъчни ни управляват . Да отнемат изтекъл мандат !!! Наби им го в простите глави .

58

мууу

преди 6 години

обратно в краварника *** гледаите си ромзо звездата

57

Стоичков – много кух

преди 6 години

Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух

56

кюрда си е кюрд

преди 6 години

Кюрд та му е лесно. Само за информация питам, набил ли е някой журналист междувременно?

55

Анонимен

преди 6 години

Стоичков ще се кротне само, когато Испания официално го обяви за персона нон грата и му забрани да влиза държавата.Дали и тогава ще разбере какво, всъщност грешно имаше в поведението и изказването му?

54

Анонимен

преди 6 години

По добре да млъкне щото се заплита в повече *** .От уважение към държавата която го направи това което е и в продължение на толкова години му дава прехрана на него и семейството му .По негово време и дума не ставаше за разделяне .

53

ммм

преди 6 години

Христо Стоичков е назначен за почетен консул с решение на Министерския съвет 585 от 29 юли 2011 г. Пише така: "Настоящият документ е с валидност за срок от 5 години." От 2011-а до 2017-а не са 5 години... Срокът е изтекъл преди 14 месеца. Тук пак прозира некомперентноста(може да се използва и някоя много по- силна дума) на някои държавни чиновници. За да угодят на Испания ритнаха Стоичков (има и ду *** и топ- ки). Сега се обясняват, че документа е безсрочен.

52

Анонимен

преди 6 години

Тоя е толкова ***, че дори не знае какъв е и чии го дири там. Поредната издънка на герберите.

51

Активист на БКП

преди 6 години

!4 месеца няма кой да му прекрати мандата !!! Ами от ГЕРБ са заети да крадат пари от магистрали и саниране !!!

50

Анонимен

преди 6 години

не напразноако си спомняте когато Стоичков беше играч в Барса при един мач нарочно настъпа съдията и му дадоха червен картон на другият ден един от наи добрите спортни журналисти написа . Цитирам. НА СТОИЧКОВ МУ ЛИПСВА ПАРЧЕ ОТ МОЗЪКА.

49

Ванче

преди 6 години

Сърбите клаха и бесиха в Македония всичко българско по най зверски начин 100 години...Сега ти ми ревеш за Косово!!!Ти добре ли си?!! Да не си някое непризнато незаконно к...е на Милошевич?

48

Анонимен

преди 6 години

Стоичков е известен с това, че първо говори , а чак след това се опитва да мисли. Но като види дебелия веднага дава на задна. Така беше когато нарече Бонев, а след това му поднасяше цветя и му се извиняваше. Така е и сега.

47

Анонимен

преди 6 години

Браво на Стоичков въпреки че се изказаха че му липсва дипломация но не му липсва прямост и честност Назова всичко в прав текст .Когато Украйна поиска независимост от Русия последва война и ембарго срещу Русия .Когато Косово поиска отделяне от Сърбия последваха бомбардировки на НАТО срещу Сърбия ,Заклеймяване на Русия и Сърбия от целия ЕС.Сега каква е разликата с Каталуния -Къде е Демократична Европа ?Има ли Двоен Аршин в .нар ЕС ?Има ли господари и васали в ЕС?Кои сме ние?

46

Анонимен

преди 6 години

Не само не е консул, но и не става за консул. За да си консул не са нужни топ-ки, а мозък! Той няма мисъл а само реч, и то объркана и безмислена реч. И тези, които не са съгласни с него не са злобари, защото не плюят по безспорният му футболен талант, а защото за друго не става!