133

Кретен

преди 6 години

До RosenrotНито Саудитиска Арабия има интерес от ислямизиране и влияние в района. Нито ЦРУ ще има от кой да взима комисионна от трафик на наркотици. Две малки разлики.

132

Съвет

преди 6 години

До Анонимен 120 Идеята ти хич не е лоша.Така Путин ще разбере какво идиотщина направи с Крим.

131

Мнение

преди 6 години

Тоя Пуч Демон като че ли започва да разбира каква простотия щеше да направи.

130

Анонимен

преди 6 години

Каталонците нека си направятреферендум за присъединяванекъм РФ. Испанците няма да могат да ги спрат. Ще бъдатексклав като Калининградскаобласт.

129

Анонимен

преди 6 години

Руската империя не може даизчезне.Тя е набрала такавакритична маса че може самода се увеличава и расте. Мечтатана америкоските тролягие неосъществима.

128

Rosenrot

преди 6 години

Интересно защо сега всички смятат, че една област няма право да е независима и не е коректно и морално спрямо държавата, а преди това голяма част от тия хора лаеха, че Косово или Черна гора трябва да се отделят. Ясно е, че всичко е политика и в тия неща няма морал, но е странна позицията на лижещите американския *** защо сега са толкова против независимостта на Каталуния.

127

Анонимен

преди 6 години

Е сега най-неочакваното ще бъде испанците да кажат - добре, независими сте, от обяд нататък имаме с вас граничен контрол, мита и испанските ви паспорти стават невалидни. Който иска може да се премести да живее в Испания.

126

До 129

преди 6 години

До КрисПодкрепям напълно.ТОй, този Покемон, за това гледа уплашено.Защото, в Каталуния, ще го намерят и ще го разкъсат на парчета като разберат в какво ги е вкарал.Липсват руските ***, които да ни обясняват колко достайна е позицията на каталунците и как заслужавали свобода.

125

Крис

преди 6 години

Тез *** еспаниоли да им набичат визи, да не могат от областта да си излязат и едни хубави мита за внос на стоки да видите как ще забравят независимостта си бързо бързо. Не знам за кого се мислят.

124

Анонимен

преди 6 години

Отказаха се от независимостта. И дрогарите пак са излъгани. За пореден път.

123

Анонимен

преди 6 години

Дрогари вие сте нон стоп напишени с вашите фалшиви "идеи".Щатите не ги мислете. Валутният резерв на Русия е в... Щатски долари...Изкупуват щатски държавни ценни книжа, което значи, че... да, точно така, това на 100 % значи, че подпомагат икономиката на САЩ. Което пък вече значи, че дрогаря Путин е агент на ЦРУ.

122

Анонимен

преди 6 години

до 120 разбира се че и държавите в Руската федерация трябав да са независи. Както и във Великобритания или САЩ.Всички изкуствени империи трябав да изчезнат.21 век сме.

121

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До АнонименЕ като не им е " национална " държавата не може да се разпадне така ли ? Що пишат все за " американ нейшън " като няма " национална " основа Кравария ? Нещо Ви липсва - изпушете едно фасче и вижте какво ще Ви кажат от Козяк.

120

Анонимен

преди 6 години

Краварите не са проблем, тяхната държава и без това не е национална (*** то глупавите ..... откъде да знаят).

119

Анонимен

преди 6 години

Тролеите на Кутев кръв пускат от злоба и безсилие. Вижте изследването на днес.бг за референдума в Каталуния за да се преброите. Малко сте и изчезвате с всеки ден. Топите се като майският сняг. Всяка година все по-малко и по-малко гейове остават живи.Айде пукайте, че да се отърве Светът от изверги като вас.

118

Stonewall Jackson

преди 6 години

До АнонименА щом толкова много искате да разделяте държави - разделете краварските щати а ? Отделете Тексас - отделете Калифорния а ? Найс а ?

117

Анонимен

преди 6 години

Интерсно как пък "левите" гейове от БКП обиждат другите за сексуалните им наклонности?Гея не беше ли социалист? Ленин не беше ли гей? А Сталин? А цялата "лява" клика?Вие сте си *** от край време с вашите "леви" "идеи".

116

Анонимен

преди 6 години

Ако Каталуния може да е независима, при положение, че никога не е била отделна държава интересно тогава защо всички държави в РФ да не могат да са независими?Спретват си едни референдуми без разрешението на централната власт в Кремъл и готово.

115

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

Напушени безполови соросопитеци се смеят безпричинно - колко у хубаво всичко !

114

Анонимен

преди 6 години

*** директно подаряват Кърджалийско, Хасковско, Шуменско, Разградско, Силистренско и т.н. на Турция.