61

Анонимен

преди 6 години

Кумът на Радан получи договор за правно обслужване на Терем, когато сложиха за директор съпартиеца му от ДСБ. Сега Радан е адвокат на коалиционния си партньор Ненчев, който стана министър със 7 хил. гласа за БЗНС, назначи си любовниците в МО и съпартийците на топли места и го съдят за ощетяване на държавата. А "Да, България" получаваше финансиране от *** фондации. Сега тези хора са морални съдници.

60

Анонимен

преди 6 години

Абе Бойко тия където ги вкара в парламента ти всички са за психодиспансера бе с конкурс ли ги избира

59

Анонимен

преди 6 години

А оставката на Дилян Добрев защо не беше по съвест а Цецо рапоня реве на умрело а днес си трае като мишок

58

Анонимен

преди 6 години

Този ????????????? да не се мерка повече по медии и улици.

57

Наивен

преди 6 години

Оставката на Антон да се гласува по съвест. За следващите гласувания това не важи. Това ли е посланието на ГЕРБ?

56

Прегледи и тестове

преди 6 години

Неоходима е спешна промяна на закона за депутати и министри.За да влезне в длъжност като депутат или министър, всеки кандидат да минава следните прегледи и тестове:-Тест за елементарно ниво на интелигентност от независима организация като Mensa-Тест за наркотици-Психопреглед

55

В Лудинцата веднага!

преди 6 години

Вкаравайте го тоя в лудницата на шокова терапия, студени душове и да спи с каиши на ръцете и краката 3 месеца за да миряса най-сетне.Най-важното --- съгласен съм с 58, че първо трябва да си оправим здравеопазването и социалната област, а след това да купуваме скъпи играчки на военните.

54

RE Боби

преди 6 години

Щом сме в НАТО - да си оправим първо здравеопазването. Здравето на нацията е част Н сигурност. Никой не е питал БГ - народ дали иска в НАТО? Таче че, вместо да се профукват 2-3 милиарда за въоръжение, при наличие, че С-я има 10 линейки е цинизъм.Къде отиват 4 милиарда в НЗОК, 2 милиарда още на 1.01. потъват в олигархични кръгове?Ти нямаш ли майка и баща,деца. С-я няма Национална Многопрофилна Педиатрия, има до ВМА с 10 лекаря. Това нормално ли е според теб?Позицията ти е цинична, хората умира

53

Анонимен

преди 6 години

Тодоров стана жертва на две неща:1. Собствената си амбиция за реализация в политиката, която има 20-годишна история.2. Месомелачката ГЕРБ.Изгуби всичко, но вината е само негова.

52

--

преди 6 години

герб и съвест--две протъвоположности

51

Боби Игнатов

преди 6 години

От коментариите е ясно, че хората нямат достатъчно интелект да разберат, че щом сме в НАТО, то задължително трябва да имаме поне Ф-!5, който единствено е 100% съвместим с НАТО! АЗ служих във ВВС и знам какво е ковчегът МИГ! Колеги не се завърнаха след излитане с този ковчег! Той има горе долу само едно пращящо радио, а за съвременни радари да не говорим и докато прехванеш противника с него, ще те свалят! Затова МИГ-овете, като видеха Ф-15 бягаха от него, като луди! ИЗВОД: Само Ф-15, за

50

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров, българският Химлер. Така неочаквано изгря на небосклона с желание за дълъг и мазен политически живот, но журналист му мина път и заминава в забвение. Така се надяваше да оглави Комисията, да пълни лай//:мета и да пръска по тези които ще посочи Бай Суджук и Цецо Рапоня. Еееех, съдба, съдба, защо бе тъй жестока, защо отне му таз любов??? И как да живее Мумията от утре, на някое тихо и тъмно местенце, без медии и интервюта, без да се чувства значим? Толкова свикна с камерите.

49

Az

преди 6 години

Два часа са търсили съвест!!! И който я намерил..утре ще гласува!! Голям цирк...вместо по съвест..да гласуват по прашки!!

48

Анонимен

преди 6 години

Тони Грипена ще се вози на новия самолет на Радев

47

Някой

преди 6 години

Значи Цецо няма право да гласуеа... Откъде да намери съвест.

46

Анонимен

преди 6 години

На мен извънземните ми казаха, че ще има същата съдба ,като на онези пишман хроникьори и писатели за ъндърграунда.

45

Анонимен

преди 6 години

По съвест при ГЕРБ е като по трикини! Всичкото навънка, ама дрънка!

44

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и съвест-все едно казвате желязно дърво.

43

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и съвест - две взаимноизключващи се понятия.

42

Анонимен

преди 6 години

Ще гласуват по какво???? Съвест????