16

софия

преди 6 години

Незнам в Пловдив но в София банките не отпускат кредити на исканите цени който са много завишени от опит го казвам при офертна цена от 1400 евро за кв. те отпускат макс 1200. Правете си сметка и не слушайте брокерите който 90 % са измамници.

15

IMOT

преди 6 години

Важна е рекламата това пише поду в статиятаГенерален партньор на Бизнес закуските на Imoti.net е Банка ДСК, с подкрепата на Мапекс.

14

ффф

преди 6 години

Така де Гербера трябва да се напълни! Време за реклама!

13

ssss

преди 6 години

Ако качеството на новото строителство е като това в София......ужас!Горките хора.Тука падат тавани,чува се пръцкането от съседните апартаменти,В гаражите не може да вкараш кола,а ако я вкараш си в капан и не може да излезнеш.Конденз има от 6месец на нанасяне в новото "жилище".Асансьорите уж нови,а вентилация няма."луксозните врати" с луфтове...духа и вее!Абее.....мани

12

«Пловдивчнин»

преди 6 години

Много забогатях бе, хора, през последните години - то пари, то премии, то бонуси, то чудо! Шефовете всяка година ми вдигат заплатата с 10%, защото съм ценен кадър и ме уважават. Вече си подпирам масата с пачка от по 100 лева да не се клати. И купувам жилище след жилище. Само ново строителство! Ай сиктир, бе!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Anastas PederastАз съм професорът на професоритя! Туйто! Ми с тая кофа с бозъ ще Ви уча де е моя адрес! Не е 146 бул. България! Кофи, аз съм другаря Неть и пъша куманди! Не съм ***, а ***! Мож ли ме намерите, ***?

10

Анонимен

преди 6 години

Абе незнам кой се евакуира от терминал 2 ама в Пловдив става неприятно от ден на ден пумаци много от северна България , много селяни презастроява се вече . То нека да идват ама с тази малка територия до кога ????

9

Циганин

преди 6 години

И как неквалифицирани кадри от СЗападна България ще си купуват имоти-апартаменти ,тези чуят ли се какво говорят ,от Северозапада ще ходят в Пловдив да си купуват апартаменти ?В Англия има спад на цените на имоти и един апартамент намален с 10 % не може да се продаде вече 8 месец ,ау нас има търсене -видимо ние не се подаваме на пазарна икономика .,а на рекламни фейк новости .

8

Анонимен

преди 6 години

Масовото ново строителство е пълен шит.Става дума за 90% от цялото ново. Не мислете че вашето ще бъде изключение.

7

Анонимен

преди 6 години

Стотици Българи се евакуират всеки ден през Терминал2 , хора не останаха в България, те ми пишат глупави статии.... Кой ви вярва?

6

Анонимен

преди 6 години

Направо ще се изтрепем кой пръв да купи!!!

5

До 4: Обява

преди 6 години

Заменям панелка соц. строителство, срещу апартамент същата квадратура, в същия квартал, ново строителство.За контакти: през сайта на днес беге.

4

Анонимен

преди 6 години

Хубава къщурка на картинката, само че основите са глинени на това ново строителство.Рано или късно ще стане надувайте момчета да стане на парчета бум.Ако говорят за този бум той ще дойде.

3

След софия

преди 6 години

След София страхотен бум и в Пловдив. Хайде народе, че не останаха...хора в България.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде, и тия забогатяха след София!

1

Анонимен

преди 6 години

Това няма да го чета.