23

Хм

преди 6 години

Много е весел . На Радев никога не се усмихва.

22

Анонимен

преди 6 години

Смеете се на Бочката ама с половин прочетена книга е премиер! Е, уж управлява за нас а кинтите текат в неговите сметки. И то на сигурно, във офшорки на Вирджинските острови. За нас, е, по некоя лъжа ама сочна, колко сме забогатяли, какъв растеж имаме, но на цените, как сме се изтрепали да пътуваме до Гърция и караме по 3-4 морета. Окопал се е Бочката, над 200 общини е задушил. Или му гласуваш или шут изотзаде. А ако ти бият шута, нито бизнес, нито нищо. А и Цецо брои бюлетните. Красота!!

21

Анонимен

преди 6 години

За сравнение Орешарски не бе поканен нито веднъж в чужбина.

20

До 12

преди 6 години

Ха-ха-ха, нямало преводач при унизителната за нас среща с Макрон!!!! По лицето на Банкянската ряпа личеше, че каквото и колкото да му говореше Макaрона, Нашичкият нищо не разбираше. Напъваше се но филиите с мас явно си казват думата, холестерола и природната му тъпота си казват думата. Колко му се иска на Рапона да вАжи но в комплект с Цецо Цървула освен за присмех и подигравка, за друго не стават. Толкова крадливи неграмотници никога не са ни управлявали!

19

u4en

преди 6 години

БРАВО БОЙКО....БРАВО БОРИСОВ ! Така се работи за БГ ! След кражбите - като за последно - на серГЕЯ и Сараите ..БГ тръгва бързо напред. А ББ ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА -свикваите безродни *** !

18

Анонимен

преди 6 години

BOIKO GOVORI 10 EZIKA I PISHE STIHOVE NA TYAH.

17

Наблюдаващ

преди 6 години

Уверил ги е че залагаме на ясна и "позитивна програма" Явно има нужда да ги уверява. А те немогли да сдържат усмивките си.

16

Анонимен

преди 6 години

Банкянския диалект е като есперанто-всички го разбират !

15

Анонимен

преди 6 години

Веднъж го попитаха как е преминала една среща в ЕС,каза:-"Много добре беше,два пъти сервираха основното ястие"Вари го,печи го-това е!Суджук!

14

Тато из Правец

преди 6 години

Бойко Полиглотчето...

13

Анонимен

преди 6 години

До СуджукларевКупувай си български храни бе, на тях качеството е едно.В Лидъл и Кауфланд щандовете пращят от родно производство.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Добре, че Бай Бой научи Английски и вече спокойно разговаря, му-ха-ха!!!Да видя преводач когато Макрон беше тук?

11

Анонимен

преди 6 години

Банкянския Супермен отдавна си е за посмешище в ЕС. У нас платените медии пишат глупости, колко важни инициативи имал. Те не го броят за 2 стинки но го търпят, удобен е и е послушен. Не разбира ли, че всичко около него е фалш, приемане и посрещане от президенти и премиери? От него само послушание и слугинаж, друго не се очаква.

10

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е Бойко малко от малко да крепи нещата с Европа, че льотчика където иде все за Русия говори и ни излага по безобразен начин.

9

Различни

преди 6 години

Борисов разговаря с Туск,а Курнелка с Йоло Денев!

8

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Бай Бой научи Английски и вече спокойно разговаря, му-ха-ха!!! Баси Рапона, да се беше хванал да учи, поне нормален разговор да води, но в Тиквата освен семки друго няма.

7

познай

преди 6 години

Кой е афроамериканеца на снимката?

6

Анонимен

преди 6 години

Докато Радев се занимава с интриги Борисов работи за България.

5

гербист от ЕНП

преди 6 години

Най-важната задача за всички българи е предстоящето европредседателство. Това е най-важната цел и ние само за нея работим, за да се представим добре пред ЕС и да покажем една съвременна България. България която е наша и с която се гордеем. Затова, нека да няма протести и недоволство, да няма компромати, а да има съгласие и доволство.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

И какво от това ?Каква ще е облагата за народа ?