13

Анонимен

преди 6 години

Ако се сбъдне написаното в Прогнозата /комент. 13/, твърде е възможнослед 30 години, с гласуване да се реши кореняците норвежци да плащат данък "Издръжка на пришълец", а също и данък за това, че пришълците са си хабили зъбите да дъвчат храната, която им е давана даром от социалните служби.Нищо чудно да се гласуват такива закони, защото пришълците и техните потомци ще бъдат вече повече от кореняците

12

Прогнозата

преди 6 години

И освен това ви налазиха "бежанци", които трябва да хрантутите.Но Вие, кралю, си помислете какво още ви чака, когато тези пришълци по силата на международни споразумения доведат в Норвегия многолюдните си семейства, по принципа на въшката - "Една идва, сто води" (народът има такъв пословичен израз).После всички тези ще се юрнат да раждат по 1-2 деца годишно и след 30 години ще ви питам къде са ви социалните фондове.

11

Анонимен

преди 6 години

Яко завист лъха от тук ... О, да бе ... То било български форум :)

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Грешиш - ако управляваха нашенци, нямаше да се стигне до състояние, в което има и 1 милиард за крадене. Ако не ни наливаха пари, първо от Русия, после от САЩ и ЕС, щяхме да сме умрели от глад.

9

vlady

преди 6 години

Залежите край Гърция и Кипър както и в Черно Море са нищожни и няма как да играят сериозна роля в снабдяването на Европа.

8

vlady

преди 6 години

До ким сунНорвегия не е в състояние сама да задоволи нуждите на Европа дори заедно с Шотландия с морските сондажи в Северно Море. Също себестойността е твърде висока.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако се управляваха от българи, тези 1 трилион долара щаха да потънат в джобовете на мафиотите, а бъдещите поколения ще пият една студена вода.

6

ким сун

преди 6 години

Странен е факта че Европа може да си осигурява петрол и газ от Норвегия, има залежи покрай Гърция и Кипъ,дори и в Черно Море,но вместо това купува от Русия и се правят терминали за втечнен газ от САЩ.Някой би си помислил,че една независима Европа от Русия и САЩ няма да се хареса на някои хора и те са готови на всичко това да не се случи,включително атентати,бежански вълни и заплахи от ядрена война.

5

Анонимен

преди 6 години

И ПЕТРОЛЪТ ВЗЕ ДА СВЪРШВА, И ЦЕНИТЕ МУ ПАДНАХА, И ПАРИТЕ ИЗЯДОХА.

4

Норвег

преди 6 години

Ядауми и пиуми кат разпрани обаче забравихме да си направим деца .

3

Седларов

преди 6 години

Изходилите се по темата *** да се върнат към заниманията си в боклукчийските кофи.

2

Анонимен

преди 6 години

Горките! Да минат към Евразийския съюз тогава, белким забогатеят отново :)

1

Анонимен

преди 6 години

Вадихте петрол и газ като невидели, а парите обръщахте във фалирали петродолари и влагахте тия хартийки във един ненужен фонд, Cега схванахте каква голяма глупост сте сътворили. Венецуеа не дърпа петрол и газ и бъдещите им поколения ще се къпят в злато, както се къпаха либийците. Очакваме ФАЩ да нападне Венецуеа за да не им даде право на достоен живот.