60

Анонимен

преди 6 години

Категорично този от Кочериново е бушон. По всичко прилича на акция на някакво гей лоби от средите на умните и красивите. Всички детайли сочат.това. Те се виждат.така - млади красиви,.реализирани пътуващи с прекрасни семейства....На там сочи и женскиия глас на. обаждалия се по телефона.

59

Коментатор

преди 6 години

Трябва да со много *** да си купиш самолетен билет ит ФБ.

58

Варна

преди 6 години

Откраднаха самоличността на съпруга ми и 40 дена са събирали лични данни от наивни жени. Днес ФБ закри фалшивия профил, но не знаем какво е правено от името на съпругът ми толкова време. Подадахме сигнал в прокуратурата.

57

Анонимен

преди 6 години

Терб -фалшивият образ на измамата . 500 лева минимална пенсия ,800 лева минимамна заплата, 1600 средна .Как стотици хиляди успяха да се вържат на една старателно измислена измама ................. Стотици хиляди, защото 300 000 са мъртвите гласове . С любезното съдийствие на Козяк и ЦИК и мълчанието на другите основни партии.

56

Циганин

преди 6 години

хМ ,аз пък мислех че само баби и дедовци се лъжат на ало-измамниците ,а то се оказало че и хора с нормални доходи се хващали на измамници по социалните мрежи .

55

Анонимен

преди 6 години

До От провинцията 53Бръкни си в Жоба и ще разбереш кой е ограничения.Аман от провинциалисти които "познават" света от тАлАвизора.....А че познаваш много *** от прованса не се съмнявам.

54

Saevar

преди 6 години

ъъъ, колко *** трябва да си че да се довериш на някой от ФБ който дори никога не си виждал на живо, по бързо, лесно че и евтино е просто да се регистрираш в Booking, правиш си резервация (при повечето случай се плаща само 1 нощувка), после отиваш на някой сайт на Авио Компания и си купуваш билет, аз така толкова години пътувам, докато има балъци ще има и измамници.

53

мислещ

преди 6 години

ФЕЙСБУК И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ СА ПЪЛНИ С ЛЪЖЦИ ,ЛИЦЕМЕРИ ,С ХОРА ЖАДУВАЩИ ЗА АВАНТЮРИ И Т Н ПИТАМ АЗ - КАК МОЖЕ ДА СПОДЕЛЯШ С НЯКОЙ СИ КОЙТО Е ТАМ ОТСРЕЩА - ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ЗА ЕДИ КОЙ СИ А ВСЪЩНОСТ Е СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК.КАК МОЖЕ ТИЯ НЕПОЗНАТИ ХОРА ДА ТИ СТАНАТ ПРИЯТЕЛИ И ДА СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ ИМАШ ХИЛЯДИ ПРИЯТЕЛИ.БЛА,/БЛА.А СТАТИЯТА Е ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТОВА

52

bluesky1

преди 6 години

Емиии, така ще е...след като за много хора фейсбук е втора реалност, в която прекарват по-голямата част от живота си и не могат без нея...мхм....

51

стил и метод

преди 6 години

Няма я вече народната милиция предварително да окошарва невинни докато намери виновния!!!!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 6 години

До КироКире, напоследък рязко се увелечиха ало-измамите в гр. Пловдив! Каква е връзката?

49

Анонимен

преди 6 години

Браво сашо ,дай им го усно на *** ,да вярват на соц. Мрежата ха ха ха бързата *** слепи ги ражда евала праим на такива кат Саш'ко

48

Анонимен

преди 6 години

махнете линка на измамника в статията ако го слагате днес бг значи сте съучастници

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Не си ограбена а си от групата на Александър(балъците)!!Няма как "получен" смс да ти вземе пари!!!Някъде си кликнала YES, някъде си дала кредина карта и т.н.Просто си обикновенна шмирга като балъчетата на "Александър".Провинциалистите сте наивни до безумие.П.П. като дойдете в София не ставате автоматично "играчи". Ще минат поколения преди това да се случи IF EVER........

46

Анонимен

преди 6 години

Ако този е престъпник защо днес бг дава линк към профила му ? Днес бг вече посредници на онлайн измамници ли стана ? Аре моля ви се махнете го линка !

45

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че разни журналисти,политици, артисти и измислени мениджъри са гола вода. Толкова са невежи, че и един хитър *** ще ги излъжи. Не се образоват тези хора изостават от новите технологии. Мързеливи са. А някой от тях се водят елит.

44

Анонимен

преди 6 години

Друго не знам, но снимките му изглеждат доста некадърно фотошоп-нати. Навсякъде е "пришит" върху някакъв екзотичен фон.

43

Анонимен

преди 6 години

"Аз не съм хирург, а нервопатолог. Изучавам душата на моите пациенти. И кой знае защо все попадам на глупави души" - Остап Бендер

42

Анонимен

преди 6 години

Само едно се питам - кое е надделяло в дребните душици на измамените - желанието за лека авантичка, т.е. "примоцийка", или надеждата на всяко парвеню да се фукат после, че си купили билет за самолет на далавера от "един от щаба на един от френските президенти (?!), дето прави самолети Ербъс" и "ми е мноо близък" :))

41

Българин = тъпанар

преди 6 години

Не той, а хората са виновни! Може ли да са толкова ***? Всичко е налично в интернет и то безплатно!!! Толкова ли е сложно да си въведен от - до и датите и да си платиш билета мама му стара българи, срам ме е от Вас! Заслужавате си да ви лъжат!