12

Колчо Дрянов

преди 6 години

Колкото повече проверки, толкова повече рушвети за г-н Порожанов. Не знаете ли? Питайте проф. Пламен Моллов, изгонен от министър Танева преди време за данък "спокойствие"

11

Анонимен

преди 6 години

А кога ще спрат бисквитите,течния шоколад,шоколада,млечните продукти,които са бъкани с палмово масло,с което тровим децата си и нас самите???Кога,бе????

10

Анонимен

преди 6 години

Освен в големите и в малките магазини е пълно със стоки с изтекъл срок на годност.. Следват обиколки от магазин на магазин където вече етикета е ок, но тогава не знаеш дали са подменили самия етикет а не стоката....

9

Анонимен

преди 6 години

До ХЕИАма хора, не разбирате от "намиране"! Как да намерят ПОВЕЧЕ? "Повечето" отдавна е мусака, кюфтета, размесено е в прясната кайма, *** е изобретателен, не губи от нищо. А видели ли сте, как се разбърква хванала *** салата с майонеза, хайвер, снежанка и др. подобни, щом се надуши от персонала проверка. А как се продават банички, пици, сиренки от вчера без намаление!А как във "Фантастико" продават за "рагу" по 2.40 лв. яки голи кокали, които иначе са по 35 стотинки?! Почтен бизнес! БГ!

8

Знаещ

преди 6 години

С суджуци няма ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Тея майтапят ли се? И това е явно някаква гооооляма справка за свършена работа, нали?Кварталния магазин продава по толкова месо на ден, една партида им е поне по един два тона...Тея са видели на витрината че имало нещо нереден етикет и айде. А изследвания? А складовете проверихте ли?

6

Леля Катя

преди 6 години

До 1980Жалби, жалби, жаби...

5

Анонимен

преди 6 години

леле цели 53 !!! яйца - това някоя селска бакалийка изгора и проверяващите отчетоха дейност -хванаха "лошите" , а онея големите дето плащат милиони на който трябва са изрядни -нали? п.с Какво стана с отровените детски храни?

4

Анонимен

преди 6 години

Направо си е смешна работа това дето са открили. Ако се вгледат по внимателно и обиколят по усърдно ще разберат че това което са открили е капка в океана. Ежедневно по магазините се правят далавери и на мутрите продукцията става като момина сълзица. Не съм аз човека който трябва да им отварям очите. Нали затова им плащаме заплати да не спят а да проверяват най ожесточено да глобяват и наказват ако трябва и да запечатват. Само с глоби и предписания работа не се върши.

3

Статистиков

преди 6 години

Точно 0,01 процент. Браво! Сега какво следва? Ще изкате по големи заплати ли?

2

ХЕИ

преди 6 години

Ха, ха. Само килограми. Тонове ако беше разбирам, а не намерили две кила кайма с изтекъл срок.

1

1980

преди 6 години

какво 1980 жаби ли? пишман жорналист