23

Анонимен

преди 6 години

Малиииий, какъв тотален удар срещу престъпността!

22

Да ви ... знаете си

преди 6 години

Аферим бе, ченгеджийски тюфлеци! Бабата за 770 литра домашнярка - в кауша, а карнобатския и пещерските разбойници с милионите литри ментета, дето тровят цял народ си живеят като падишаси.

21

...

преди 6 години

Значи ете сега вече и гръбнака и мозъка и даже и топките на организираната и не толкова престъпност бяха смачкани прекършени и издухани! Това никой досега не го е правил и нема да може да бъде повторено още 100 години за напред! Набраво бих казал "БРАВОС"!!! Само, че няма да го кажа докато не хванат и дядото оти при него има поне още 300-400 кила ракия скрити!

20

български американец

преди 6 години

бългатите да се мачкат, докато не изчезнат

19

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са й взели алкохола, че старците са много алчни и кой знае колко захар е слагала в джибрето само и само да изкара колкото може повече алкохол та ако ще и да е пълен с метил.Можеше да изтрови бая народ.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5770л ракия за внуците!?А посмали малко!

17

Еееее

преди 6 години

кой разправяше, че герб не постигат резултати, а? А онези пенсионерка, дето я глобиха, че храни бездомни кучета? Още няколко такива и ще се събере за една магистрала.

16

МaйМyнaтa

преди 6 години

Средната пазарна цена, на 770 л. е 5 000 лв. После да не се чудиме, от пенсията ли е метнала пачките през балкона!!

15

Анонимен

преди 6 години

Да бяха проверили ,защо Лукойл ВГ няма измерватни уреди и не плаща митнически такси?

14

Тео

преди 6 години

Няма проблеми. Спокойно. Ракията може да са взели, но казана си е там :). Само трябва да си свари още. От цялата работа става ясно, че май на кварталния му е свършила ракията. Ще се разберат, ще се намерят фактури от селския казан и ще се оправят нещата. И нещо много важно - НЕ пипайте на хората ракията! Тя си е национален спорт и в малки количества прави чудеса. Оставете жената да си продава стоката, направила го е с труд! Химиите на заводите да си ги пият граждането ако щат!

13

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Българина не трябва да може да диша от проверки,горските и те да проверят бабата ще открият я някой чукан без маркировка,и да я бастисат.

12

Анонимен

преди 6 години

Значи аз ако обера ябълките в градианта и ги сваря на ракия е престъпление така ли ? А това че грабят милиони не е проблем. ДОЛУ ГЕРБ

11

Анонимен

преди 6 години

Родната полиция ни пази!!!

10

ДС

преди 6 години

Браво, БРАВО. ГОЛЯМО БРАВО. Ето кое е спирало развитието на икономиката.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма как да разберат че има ракия ако не е правила търговия! Някой доброжелател на който е отказала да продаде ракия или му я е дала по скъпо я е топнал у бонаро! Е сега ще и конфискуват ракииката и ще и кажат другият път да не продава на непознати хора ракиика. Всякакави хора по таз земя знаеш ли кой какъв е и откъдее!

8

Анонимен

преди 6 години

*** мръснии,ако беше някой мутрак щяхте да го предупредите ама бабето го хванахте проклети да сте

7

Анонимен

преди 6 години

И ако каже, че е за собствено потребление и подаръци на познати? Кво праим? На 71 години ще я хванете за...

6

Анонимен

преди 6 години

Край. Разбиха мафията. Хванаха ди капо ди тути капи - 71 годишен труп. Няколко хиляди сини ризки с пагони изпиха доказателствата. 250 мързеливци се хилят тъпо и приемат пореден закон, за да се нагушат още повече. България е една приказка!

5

Край

преди 6 години

Помислих че са хванали Пещерняците или карнобатската с безакцизен спирт. Или че са арестували ББоросов за това че спира пповерка в пивоварна Леденика за платен акциз. Не било. Хвана баба Вуна - да се осъди на доживотен и без това няма още много.

4

Анонимен

преди 6 години

Големо престъпление за разкрили полицаите. Бабчето цел живот си варило ракийка , кътала я я за деца и за внуци и хоп идва полицията и я взима била незаконна защото е без бандерол. Простотия до шия но нали има разкриваемост на големото престъпление. Просто е срамота. Там където има лозя нема къща без 200 - 300 - 500 л. домашна ракия , всички ли тази хора са престъпници???