15

Анонимен

преди 6 години

Грубовата визия има Иванка. Караконджулица.

14

Helleborus

преди 6 години

12, няма такова нещо като "Пророка", пророците са като пясъка в морето, защото това са всички хора, които имат откровения, каквито имат и много хора днес. Съжалявам, че във вашата култура ги е нямало и няма да ги има, та сте си набедили един в минало време. Но не можете да ограничите Твореца да дава откровения, както не можете да спрете слънцето да свети. А първата дама не е професия, това идва от християнското семейство, в което и с титла и без, съпругата е винаги в едно поприще със съпруга си.

13

Иван

преди 6 години

Ивана не беше ли българка?

12

Турчин

преди 6 години

Това са проблемите на последователната полигамия, ако беше приел словото на Пророка, нямаше жените му да се джафкат като бесни ***.

11

u4en

преди 6 години

Да им имам проблемите ! А Дони е ПИЧ - елегантен ...перфектно обличащ се ...спортуващ....отлично изглеждащ за 70-год. Все едно ни казва - ТОВА е САЩ....сила и стил !!!

10

анонимна

преди 6 години

Едно е да си първата жена на президента,а съвсем друго е първата дама.Ивана е първата му жена,но колкото и да и се иска,не може да се нарече първа дама-тя се определя от момента на встъпване на длъжността президент,на съпруга и,до края на мандата му.

9

ивана

преди 6 години

Тая от злоба и бяс може и да се подмлади!..

8

do 3

преди 6 години

Защото им е платено на медиите да ни занимават с глупости. Затъмнението от важните неща които се случват покрай управлението в нашата държава трае от години.

7

дедо Ташунко

преди 6 години

Дано да не се сбият накрая. Ивана беше чудно красиво момиче, отлична спортистка и по-късно отлична майка. Sig Transit Gloria mundi!( Tака преминава блясъкът на света, са казали римляните...) Ивана остаря, надебеля и сега младите пар.ца.леси й се подиграват. Мили млади момичета, вие също ще остареете. А на Мелани - хак да й е Тръмпи. Голям го вади милиардерчето, ама само на приказки! Американците си го заслужават.

6

Анонимен

преди 6 години

Нашата първа дама да каже на генерал Радева, че е първа и сигурно ще гледаме същата картинка!

5

Анонимен

преди 6 години

И ние си имаме ВТОРА първа дама .Даже нашата е прясна .

4

Факт

преди 6 години

Всъщност Първа дама(и нещо повече) е Иванка(дъщерята).Мелания е просто к*рва женена за богаташ,вярно,от висока класа,но си е к*ва.Ивана е минало,което иска просто да припечели(което в САЩ е на почит).Очевидно Тръмп се доверява най-вече на наследниците си,отколкото на екипа и има основания при тези обстоятелства!

3

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с глупости! Толкова ли не може да разберете интересите на хората!

2

Моряк и половина

преди 6 години

На кой българин му пука ?!

1

Анонимен

преди 6 години

Тая завижда, сънувайки как се вози на Джъмбото и слиза от него със шпалир.