11

Belle

преди 6 години

До ДидоТо повечето пътуващи вече са от Благоевград, Дупница и Кюстендил и от тях ли да вземат. Или най-добре от всеки "столичанин" дето задръства пътя всеки петък и неделя на Драгичево, когато се връща по родните села, предполагам това важи точно за теб и родителите ти :)

10

Стойчо

преди 6 години

До ДидоОт всеки Софиянец, ходещ си на село през уикенда да вземат по 300лв.

9

петел

преди 6 години

От Черния кос до паметника са 45м. Ха ха

8

Дидо

преди 6 години

От всеки перничанин работещ в София да вземат по 200 лв. за ремонта

7

Анонимен

преди 6 години

Некадърните Суджуци не спират да крадат.

6

анон

преди 6 години

най-важното не става ясно до кога ще продължи ремонта. 3 месеца? 12 месеца?Защо не се работи и през нощта? Тогава трафик няма, а и ще се свърши много по-бързо?

5

anon

преди 6 години

"За повишаване на безопасността на движението, за по-бързото и удобно пътуване в събота и в неделя няма да се извършват ремонтни дейности на първокласния път през Владая."Че то по-голям е трафика през седмицата от 07-10часа и после от 18-20часа. Май събота и неделя няма да се работи, за да стане по-бавно и по-евтино.

4

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години Бойко обеща да разшири този път, но както винаги излъга всички.

3

Високоскоростен път

преди 6 години

Като го ремонтират, защо не го доближат до високоскоростен път с четири ленти като "бързите" от тях може и да са по-тесни. Достатъчно ни тренираха по ремонтите на магистралите.

2

Планът Рррът

преди 6 години

- Има ли значка?- .. и медал..- Как завут?- Рррът!

1

Анонимен

преди 6 години

Аз ли нещо не схващам или к'во.Миналата седмица ремонтираха едната лента на част от пътя. Сега ще ремонтират ли другата лента или се местят на друг участък ?