13

Ала-Бала

преди 6 години

Браво Тръм! Не можаха да те изкарат руски шпионин. Опозориха Америка с глупостта си, че Путин е решил изборите в САЩ. Бог да те пази, защото следващата крачка ще опит да те гръмнат. Пази се. Много са алчни и мързеливи, защото печелят само лихви и лъжи!

12

Handel

преди 6 години

Самия факт, че е преписано от NYT, показва че Тръмп го дава доста успешно и coросоидите кръв пикаят.

11

Анонимен

преди 6 години

Американската политика напоследък бие българския випбрадър.

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се въведе ред в бта.

9

Анонимен

преди 6 години

Диктатори марксисти? Каквитеории развиват болните американскикратуни? Бушовците каквидиктатори бяха?

8

Анонимен

преди 6 години

Логиката на джурналягите отНЙТ показва залеза на държавата им.Няма нищо лошо в това, аз серадвам на такова развитие и гоприветствам.

7

Анонимен

преди 6 години

Сякаш той не си чете Туйтъра след като пише,значи му е сложен фалшиф туитър да четат колкото си искат инак кой ще е този дето няма да си погледне катъра преди да го яхне не заради хатъра на други,а за своя хатър да му върви по време на пътя,я някой му пресякъл не така пътя на подставен не може да се надява,само на своя може.

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е пълно куку в редките моменти, когато мозъка му се избистря го командва жена му.

5

Salt

преди 6 години

Както беше се изразил шеговито един случаен човек в интернет:"Тръмп е толкова голям диктатор, че абсолютно никой не се притеснява да го критикува както и където си поиска"=====================================Днес критикуваш утре си без работа, защото си руски хакер. Cвобода на словото по хамерикатски и после *** разправяй, че Тръмп не е руски шпионин уволнявящ шефовете на ФБР надушили руската следа.

4

Анонимен

преди 6 години

Както беше се изразил шеговито един случаен човек в интернет:"Тръмп е толкова голям диктатор, че абсолютно никой не се притеснява да го критикува както и където си поиска"

3

Кутев

преди 6 години

А бе че объркахме нещо миналата година, объркахме. Трябваше да подкрепим Хилари.Нищо, хибриди мои юначни, карайте го сега по-спокойно и си четете опорните точки всеки ден, ама всеки ден! Може да се наложи в определен момент рязко да обърнем посоката и все пак да подкрепим Хилари.Това е. Спокойно, внимателно и всеки ден си четете опорните точки!Дерзайте!P.S. Има раздвижване по проблема с хладилника в тролската стая. Ще дойдат да го оправят май другата седмица!

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е да мачка рушлаците по всички фронтове. Другото - кого мразел, какво туитвал и кога вечерял, няма никакво значение.

1

xaxa

преди 6 години

Тия па озлобени палячовци от Ню Йорк Таймс.. Още повече ме карат да го харесвам Тръмпче с такива изказвания!