10

Анонимен

преди 6 години

*** v bg trabva da jivejst v geto da imat ve4eren 4as da ranotat i po edno fete da rasjat kakto e v kitai i dr eu darjavi

9

Анонимен

преди 6 години

Do jivot pri strogi merki da e ubiizata

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Айде пък вие само храните някой! На всякъде по цивилизования свят е така - пандела и толкова! Незаменими български труженици с много слонска сила и ниска производителност и качество!

7

мдаа

преди 6 години

Защо такава разлика в съдебната ни система бре? Как на нея 29, а на други също за убийство им дават по 5-10год?!?

6

?!

преди 6 години

"... многократно е осъждана за кражби и нападения над самотни възрастни хора" -Щеше ли да извърши това зверско убийство, ако своевременно я бяха прибрали в пандела? Защо е била на свобода, след като е рецидивистка?!

5

Тази яка цоцолана

преди 6 години

камък да стисне, вода ще пусне. Живее на село. Ако няма собствена земя,Общината ще й даде 10 дка. Такава бабаитка да развърти мотиката, колко зеленчук ще изкара на пазара и колко ще спечели от него, освен че ще е осигурила и храна за семейството си?Но на нея и през ум не й минава да работи.Дали е очаквала да намери у бабата повече от една пенсия? Едва ли. Но за тази ромка, нищо не струва животът на трудов човек, от чиито данъци са взимани социалните помощи, та ромката да яде и да ражда сюрия!

4

Анонимен

преди 6 години

30 години ще я храним и като излезе на 70 ще е една образцова баба за обществото !

3

Анонимен

преди 6 години

Тя май все пак е получила доживотна. 38+29=67 години ще бъде когато тя трябва да излезе от затвора.

2

tarbuh

преди 6 години

"Защитникът й заяви, че ще обжалва присъдата - била прекалено строга за деянието."Ти нормален ли си, бе? А ако беше убит твой близък?

1

Анонимен

преди 6 години

Цитат: "Защитникът й заяви, че ще обжалва присъдата - била прекалено строга за деянието."ВТФ?!! интересно ми е да го видя тоя защитник...