47

Ами...

преди 6 години

Тая да вземе да се поразходи до Германия и да чуе мнението на хора,посетили това лято родното Черноморие! Показваха репортажи по RTL, в най-пиково време, потънах си в земята от срам пред наши познати германци -то не беше мръсотия,лоша храна,олющена мазилка,мръсно спално бельо и ***.....показаха и проби от водата в басейните -ужас!Тая оф.ца да не съди по обслужването от лаке.ите дето и се маз.нятт...като иде на проверка! Впрочем.. Герберски кадър, лъжата им е 2то Аз

46

Анонимен

преди 6 години

Да, идват, алкохолици и наркомани.

45

Дзъ

преди 6 години

Ники ааааайде, айде че не се траете и ти и колегите ти и шефа ти

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Явно едно време ти си бил голям морски полиглот, бе, а сегинка не могат да те задоволят руснаци и рОмънци , май си го олабил, а )))))

43

Анонимен

преди 6 години

ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ ДА ИДВАТ НА КАФЯВОМОРИЕТО НИ, ЗАЩОТО ИМ Е КРАЙНО НЕПРИЯТНО ДА ХОДЯТ В ГРЪКОИНДИЯ КЪДЕТО НАСЕЛЕНИЕТО СМЪРДИ ТОЧНО КАТО ТОВА ВЪВ ИНДИЯ!!ЕДНА ЖЕНА НА СПИРКАТА ГОВОРЕШЕ СЪС СВОЯ ПРИЯТЕЛКА И КАЗА , ЧЕ ЕДИН ГРЪК ВОНЯЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО!! ЯВНО ГЪРЦИТЕ СМЪРДЯТ КАТО ТЕЗИ ОТ ИНДИЯ!!!

42

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ГРАБ ЛЪГАНЕТО Е ДО ПОСЛЕДНО!!!АКО РЕАЛНО СА ДОШЛИ 100 ХИЛЯДИ ТИЯ ЛЪЖАТ , ЧЕ СА 1 МИЛИОН :D АКО ДОЙДАТ 1 МИЛИОН ТИЯ ЩЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ДОШЛИ 10 МИЛИОНА :DЛЪГАНЕТО Е С ЦЕЛ ДА ПОКАЗВАТ КАКВИ ДОБРИ УПРАВНИЦИ СА А РЕАЛНО ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ А ЗАВИСИ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ОБСТАНОВКА И ВРЕМЕТО!! КАКТО И ОТ КАЧЕСТВОТО НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ НИ КОИТО СА СУПЕР СТАРИ ПОВЕЧЕТО :D

41

Анонимен

преди 6 години

Много е грозна.Колко хубави чалга певици имаме.Защо я дражат тази.

40

кобила Куня

преди 6 години

е, че наглост, ей че нахалство, в нормалните държави развиват производство, а не тури-зъм, няма ли да прати поздравления до всички българи,че имаме толкова туристи.

39

Анонимен

преди 6 години

Преди демокрацията съм ходил на морето и се чувашенемска,френска,чешка,полска англииска реч.Сега бях на Поморие само руснаци и ромънци.

38

Анонимен

преди 6 години

"Идват милиони чужди туристи"И то най-хубавите турсти в света, съветските туристи. Никаква оставка докато съществува вечната българо-съветско-руска дружба.

37

Анонимен

преди 6 години

Суджуковски калинки.

36

Анонимен

преди 6 години

Само дето алтернативата на Турция не е България като туристическа дестинация. Имаше такива надежди, но не се оправдаха. България не е дестинация за семейства с деца.

35

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на министърката е, че говори наизуст и само подмята някакви милиони туристи. Едва устисква да не каже милиарди туристи. Да, и аз спя в хотел, когато съм в командировка, но това не означава, че влизам в категория турист. Информация за целта на пътуването при влизане в страната не се събира, как си измисли тези данни? Поне да кажат колко са продадените нощувки чрез агенции в чужбина - това вече са твърди цифри. Ако не - не е информирана и компетентна

34

Анонимен

преди 6 години

Какви красиви коне има...А този е хем ***,хем грозен нагъл...

33

Анонимен

преди 6 години

Туристи има защото на туриристе не им се ходи в исламизирана Турция.Така че тази няма никакъв принос.

32

Бойко Снайпериста

преди 6 години

Според световните агнеции, които водят такава статистика няма нищо общо с това, което казва.

31

Анонимен

преди 6 години

Тази кукумявка е ужасно грозна, но кой ли ще се прежали за такова, не знам. Наистина трябва въображение или пълна тъмнина, но на некой самотен остров. Е, тогаз може да има шанс. Евентуално.

30

Анонимен

преди 6 години

ТАЯ Е ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА МАФИЯТА.....КАКТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ! ТЕ РАБОТЯТ ИЛИ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА НЯКОЙ КОЙТО ГИ Е ПРАТИЛ ТАМ И ИМ ПЛАЩА...ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ !

29

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

АКО ИМА УСПЕХИ В ТУРИЗМА ТЕ СА ВЪПРЕКИ ТАЯ О.ЦА.

28

Анонимен

преди 6 години

Ква е тая зъбла бе, абе няма ли нормални хора в таз държава тая/тоя да не си е правила операция за смяна на пола е туй ли трябва да е министър.