110

До коментар 121

преди 4 години

Най голямото зло са атеистите и комунистите те са *** които противопоставят вярващите независимо от коя религия са те нямат страх от бог. С две думи това са хора сатани.

109

Внимателно

преди 6 години

Европа ,Азия и Америка са пълни с потомци на НАСИЛА ЕВРЕИЗИРАНИ,НАСИЛА ХРИСТИАНИЗИРАНИ И НАСИЛА ПОМОХАМЕДАНЧЕНИ подават доклад до МОЙсей готвещ се за посещение на Земята след навлизане в СЛънчевата ни система преди пед дена..

108

Анонимен

преди 6 години

Тежка е съдбата на насила помохамеданчените,а тези в бивша Югославия,допълнително ги направиха *** по неволя,защото живяха в изкуствена квазидържава,която рухна и ги остави сами на себе си.Много "югославяни",не могат точно да кажат,коя е родината им,защото бяха научени,че това е Югославия,която сърбите направиха Велика Сърбия.

107

случаен

преди 6 години

от това делене и то умишлено от високите етажи сме на тоя хал,от това противопоставяне не печели никой напротив,още от детската градина започват да ни настройват един срещу друг,какво да чакаш от такъв народ писна ми....

106

САРДИТ

преди 6 години

А я помислете, кой са най-толерантните и миролюбиви хора - много просто, това са АТЕИСТИТЕ.....ТЕ НЕ МРАЗЯТ И НЕ ПРЕСЛЕДВАТ "ДРУГОВЕРЦИ", НЕ СПОРЯТ С ТЯХ, НЕ ГИ ПРЕСЛЕДВАТ, НЕ СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТ В РАЗЛИЧНИТЕ ПРИЧНИ ЗАРАДИ КОИТО ВЯРВАЩИТЕ *** И *** СЕ МРАЗЯТ И ЗА КОЕТО СА ПРОЛЯТИ , А СЕГА СЕ ПРОЛИВАТ, РЕКИ КРЪВ !!

105

Аз

преди 6 години

не дрънкайте глупости, Българите са тюрки. Самото име "БЪЛГАР" е тюркско ! Това, че днес българите НЕ са тюрки по никакъв начин не променя факта, че племето на Кубрат е тюркско. Не се поддавайте на разни комплекси и фобии, тюрките не са извънземни, споко :)

104

Расате

преди 6 години

Български титли са Бат,Кнас,Бан, Дук,Боил,Багатур,ичергубоил ,рих и пр.Бат е равна на гръцката Басилеос или император,Княз или Рих-Архонт(Rex),Бан или Дук или Комит-Севастократор,(Comes),Боил -воеводата (Бой-боец ,Ил-бог),Ичергубоил - воеводата на област. (И черга Бой Ил)

103

Расате

преди 6 години

Бледа и Атила са от различни майки,навярно майката на Атила е угро-финка,за което намеква анонимната унгарска хроника.А и описанието на Войника описват фин.Фините имат митриазъм на очите (дръпнати) подобно на тюрко-монголите,но са бели.Атила се е възприемал за син на Марс,поради това,че е намерил мечът му,затова възприема прозвището АттаИл от Атта(тата)-татко и Ил-бог.Забележете няма никакъв бог Тангра, а Марс(Арес) характерен за траките.

102

Расате

преди 6 години

До анонимен.Българите никога не са били тюрки,нито пък хуните. Цялата тази история е сътворена в следствие на въображението но Гумилов,а историята продължена на наша земя от Златарски и Бешевлиев.Съгласно Олимпиодор кагана на хунта се нарича Донат,при Войника е Мунджук,при Олимпиодор брат му се нарича Харатон, а при Войника Руа.Това се дължи ,че при Войника хунските вождове се представят с прозвищата Донат завладява от Римляните Мунтения,а брат му е Руа (Рейкос-краля).Братът на Атила е Бледа.

101

юбералес

преди 6 години

Решението на проблема: Всички са европейци.

100

Анонимен

преди 6 години

През Византия също е имало християнизиране но никой не иска да говори за това , най-малко пък Историците. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

99

Анонимен

преди 6 години

COPY - PASTE

98

Андрей

преди 6 години

Рестелица не е малко село - всъщност най-голямото горанско село е 5000 човека!

97

вергил

преди 6 години

Аз съм потомък по бащина линия на българи мюсюлмани от Косово така наречените горани.Дядо и баба се бяха преселели в България през 30-е години на миналият век.Живееха сред българи и говореха само български език.Само номинално се водеха мюсюлмани-нито са ходили на джамия някога,нито пък са носили мюсюлмански символи.Децата им ,сред които и баща ми,са атеисти и напълно са скъсали връзката с исляма.Майка ми пък е християнка.Така че само в рамките на едно поколение се извървява обратният път.

96

Анонимен

преди 6 години

Каталония да обсъждат, а то пак Балканите. Ами на Балканите е спокойно, колкото и да им е неприятно и не е нужно да се отвлича вниманието от образцовата демокрация- Испания!

95

Историк

преди 6 години

След Османската империя България е огромна страна с двойно по големи размери от сега.Но в Първата световна война в съюз с Германия и Османската империя губи войната с Русия ,Англия и Франция и Гърция.Гърците изгонват тракийците от Беломорска тракия ,а не турците.Изкривената история която ви втълпяват е смешна.Учете първата световна война там е трагедията на България ,а не робството.Само вижте карта на България от 1914г.......Ингилизи и руснаци 100 години ни разделят с лъжи със старите съюзници

94

Адонис

преди 6 години

Има едно предаване в което Божидар димитров кани българи от Кабардино-Българската автономия.И казва на гостите си да не говорят руски ,а български и че няма да има нужда от преводач.Изнедатата му беше близка до Катарзис след като гостите проговориха на турски.....А помаците са си мюсулмани още преди турците и им викат помаци защото винаги са МОМАГА-ли на пътници и хора в беда.

93

Софакъл

преди 6 години

В осми век мъже от Родопите с хиляди се включват във Византийската войска в битките срещу арабите стотици попадат в плен и приемат исляма в замяна на свободата си .Османците когато виждат джамии когато идват на Балканите като съюзници на Византия описват видяното в хроники.А на комунистическата измислица ,че "помаците дали вярата си ,а гагаузите само езика си с" дори варен картоф няма да повярва.Гагаузите са старите българи запазили езика си именно -тюркския.

92

TOP SECRET

преди 6 години

Искам да ви предложа за дискусия темата за това какви са по произход така наречените Аспарухови ***, които се самоопределят като чисти българи и се самонаричат стари българи. Наричани са още от другите етноси демирджии, черни българи или Сиви гълъби.Според тях самите те са най-чистите представители на българите дошли с кан Аспарух като не са се смесили със славянско население. В България населяват най-вече селата в Пазарджишко, Чирпанско, Старозагорско и в някои села около Пловдив.По религия са православни християни, но има и протестанти.

91

Няма славяни

преди 6 години

Няма такова нещо като славяни.Няма!Това е руска измишльотина.Я покажете някакво сечиво, оръдие на труда или предмет на изкуството, накит някакъв, някоя плоча с писменост на нея или рисунка в пещера да е славянска.НЯМА!Всичко е тракийско!