22

Анонимен

преди 6 години

Какво крие ли наргилето? - Крие тъnоумие на "децата" и npocтащина на родителите.Категорично - за да пуши детето ти, си виновен ти, родителю.И още, родителите, чиито деца пушат, ДА СЕ УДЪРЖА ДВОЙНА ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА. Няма хората, които водят здравословен живот и не се отдават на смъртоносни пороци, да плащат лечението на чужди деца. Стига вече комунистическа солидарност. Богаташите, вкл. тези, забогатели от тютюневата търговия, не споделят солидарно с нас богатството си! "Папкат"! А, не така!

21

Ddd

преди 6 години

Лобито на булгартабак се задейства, всичко което не е тютюнев продукт бърка в джоба на ДПС.

20

Анонимен

преди 6 години

Пише се левкЕмия и туберкУлоза

19

Xaxaxa

преди 6 години

Колкото се спазва забраната за пушене на закрито на цигари,толкова ще се спазва и за наргилета....Онзи ден в един ресторант се вмирисах яко на цигари, а уж не се пуши...До преди време като пушех винаги излизах отвън, за да не се налага да димя на хората.

18

Анонимен

преди 6 години

Наргилето крие интересите на производителите на цигари. Пушиш наргиле не купуваш цигари нарушаваш интересите на платежоспособни богопомазани мазници.

17

Китов

преди 6 години

Мария Захариева, бива ли две грешки в заглавието?

16

някой

преди 6 години

ЛевкИмия, туберкОлоза - потресаваща неграмотност още в заглавието и то в първите му две думи!Няма какво повече да се коментира!Как е възможна такава неграмотност в публична медия?!

15

Анонимен

преди 6 години

Абе... кой точка, точка, точка е написал тая статия? Имам чувството, че чета Пеевска медия... Ще повърна!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Преди да почна да пуша наргиле имах сърдечни проблеми. Вече пета година пуша и нямам :) Купува се хубав тютюн двоен припек без катран и никотин с вкус на овощна градина. Вместо вода в чашката се слага ракия 60тка за по добро усвояване от черния дроб :)

13

M

преди 6 години

Абе, госпожа Захариева, защо не си подадете оставката?? Не Ви ли е неудобно?? Та Вие допускате елементарни правописни грешки да присъстват в т.нар. Ви статии.

12

Бахуро

преди 6 години

От трите болести в заглавието, само рак е без правописна грешка.

11

наргиле-гейт

преди 6 години

какво ли не измислят чиновниците, за да отчитат дейност и да усвояват средства, като лапнат няколко милиона и ще млъкнат

10

Рали

преди 6 години

Пак платена статия! Не ви е срам!

9

MRT

преди 6 години

Коментарите по-долу са наистина правилни и обективни. Но има и много ***, които не са в час и дават минуси и се радват на подобни статий, синтезирани от сутрешния блок на някоя телевизия, където абсолютно некомпетентни водещи дискутират темата с поканени от тях "специалисти" по въпроса, които може и да знаят истината, но са платени и няма да ви я кажат. Искат ни убедят, че наргилето е няма такава гадно отрова, по-лоша и от цигарите. Ами получава им се, доста хора се връзват.

8

Анонимен

преди 6 години

Сериозно ли, никой не забелязва епичната грешка в заглавието?

7

Платена

преди 6 години

статия, платено мнение на платени псевдо разбирачи. По-големи глупости не бях чел от доста време...Истината е че наргилето е 100% БЕЗ катран, никотин и каквито и да е простотии. Всеки малко грамотен, който е пушил знае. Проблема е, че наргилетата стават много популярни и изместват цигарите, а всички знаем КОЙ държи Булгартабак и в чии джоб бъркат директно "вредните" наргилета!!! Аре холам малко, данък да слагали майкоооооо на смес от глицерин, аромати и сушени полодове - акзиц, паднах!!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Наргилета пушат само камиларите.Който пуши наргиле е нищо повече от камилар. ...Родителите смятат, че мерките срещу този феномен са закъсняли...то ролята на самите родители е да разясняват на детето кое е полезно и кое вредно а не да чакат някой да взима мерки по разни "феномени" и да оставят подрастващите да се влияят от уличната "мода".Възпитавяйте си децата,бе.Не е само да ги облечеш и нахраниш.

5

Анонимен

преди 6 години

Как така акциз на смес от билки и сухи плодове?? Чай шипка с бандерол ли ще купувам? А сухите плодове? И докато разпаля барбекюто колко катран вдишвам? И на него да сложат акциз. И на печките по селата също, бабите много катран вдишват зимата. И овошки имат по дворовете, с много опасни плодове...

4

Наргиле

преди 6 години

Аз пуша наргиле почти всеки ден без тютюн, а с аромати добавени към захарна тръстика. Има 0 катрани и подобни. Така че, от наргиле до наргиле има много разлика.

3

Анонимен

преди 6 години

Истината е че много хора пушат наргиле, а това не се облага с акциз,както и тютюните за наргиле. А както всички знаем, суджука много мрази някой да прави нещо и да не му плаща. Но тъй както е тръгнало много скоро маркучите за наргиле,ще си сменят предназначението.