58

Анонимен

преди 6 години

Хляб , пътища и зрелища + саниране. Когато зрелищата са в повече хлебът и винаги по малко. На българина така му е по гот.Следващата серия може да е само зрелища без хлеб.

57

Iva

преди 6 години

Terminal 2 Drugarki i drugari

56

безпартиен

преди 6 години

И страхът им от народната любов очевидно е по голяма и от страхът от радиацията!На последните избори тук никой не се мерна от тези дето са в парламента!Затова имам логично обяснение-все пак радиацията в Припят спада,докато в северозапада любовта към народните избраници се увеличава.Често чувам страстни изказвания по техен адрес.Ако пък вземат да дойдат да ни агитират за избори не знам какво ще стане-направо"Ромео и Жулиета 2"!Шекспир би възкръснал за да възпее любовта народна.

55

безпартиен

преди 6 години

Изборите в България са като хвърляне на монета.Дали ще се падне гербът или стотинката монетата си е все тая.Вижте ги в парламента за какво се карат-кой на кого били кум или кой къде работел.С други думи-карат се за пари.За държавата не мислят въобще.Аз съм от северозападналият край и честно ви казвам,че 3-те града-Враца,Монтана и Видин заприличаха на Припят.Празни сгради и никакви работещи предприятия!Големците по скоро в Припят ще отидат,отколкото при нас да дойдат.Страх ги е от любовта ни !

54

Анонимен

преди 6 години

С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ С КОИТО ПОВИШАВАТЕ ДОХОДИТЕ ЩЕ ЗАСТИГНЕМ ЗАПАДНИЯТ СВЯТ СЛЕД 366 ГОДИНИ ! ТОВА СА ИЗВОДИТЕ НА ВИДНИ ПОЛИТИЦИ.....ОТ ТОВА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ,НАРОДА НЕ САМО ОБЕДНЯ ,НО ТАЗИ ЗЛОБА ,КОЯТО СЕ НАТРУПВА В ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ИЗБИЕ....ЗНАЙТЕ ГО ! НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА ТЪРПЕЛИВ ДА ГЛЕДА КАК ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ОЯДОХА,ПРЕЯЖДАТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН И НА ДРУГИЯТ ДЕН ОТНОВО А НАРОДА РЯПА ДА ЯДЕ.....

53

дебел депутат

преди 6 години

ако няма хляб ши ядете пасти :)

52

чуденка

преди 6 години

Хляб, пътища и зрелища - а суджук кога ?

51

сара

преди 6 години

Те зрелищата започнаха авансово - още преди приемането на бюджета.

50

Анонимен

преди 6 години

А този индивид от снимката в затвора.

49

Певенчанин

преди 6 години

Горанчо, нали си от Плевен, аве не ви ли е срам за пътя Плевен - Ловеч, участъка в нашата област - под всякаква критика! Не идвайте тук за избори изобщо! Само в Плевенско има мислещи хора и го доказаха на изборите, другаде гласуват за БСП- ГЕРБ!

48

Божкееее

преди 6 години

с такъв "министър"- такъв бюджет... Вервате ли,ч е тоя пише бюджета, пишлемето голобрадо, с 5 г. стаж?

47

панализатор

преди 6 години

Да увеличават се доходите на членовете и симпатизантите на ГЕРБ - всички са държавни служители.Такъв чиновнически рекет не е имало до сега. Пълно е по ведомствата със гербаджий които нищо не работят а само пари вземат. Такава надута държавна администрация е нямало до сега. Сега да си държавен служител пей сърце получаваш голяма заплата осигуряват те. как няма да се бориш ГЕРБ да е власт. Другите да го д у х а т това е тяхната логика плащам : 40 - 10 - 20 % на всеки изкарани сто лева

46

Анонимен

преди 6 години

Демократите, които завзеха властта в България след 1989-та да се борят с корупцията!!!! Смях в залата. Та те нали затова са демократи, за да крадат както успеят, вкл. и чрез корупцията, като основна черта на демократите. Първо крадоха сините демократи, после крадоха демократите на бившия цар, след тях и социалистите демократи, а сега от 2009-та година крадат демократите от СИК.

45

риторично

преди 6 години

До Браво! Само ГЕРБ! пост 39Тая стратегия дето сте я приели да назначавате навсякъде само млади "специалисти" със "свежи" идеи, ще ви изяде главата. Продължавайте да гоните хората! Никой няма да ви пречи. Ще се осъзнаете късно. Ще разберете грешката си, няма да я признаете, но ще я осъзнаете. Тая ваша стратегия ни демографията ще пребори, ни ще подобри качеството на работния процес, ни ще доведе до напредък. Нищо. Дерзайте!

44

Анонимен

преди 6 години

Ненавиждах БКП за лъжите и просташката пропаганда. След 20.11.89имах някаква надежда, че ще заживеем по-нормално. Стана все по-лошо! БКП се префасонира на БСП и некой бивши ***, агенти и партайгеносета отпаднаха. И къде се завеяха в ГЕРБ. И вместо да работят за българина, тези бивши но много прости и неуки *** започнаха само едно, окопаване във властта и кражби, от всичко и всеки. Започнаха да изнасят в офшорки, Съджука е шампион. Милиарди. Корупция, разруха, лъжи и България затъна.

43

риторично

преди 6 години

До Браво! Само ГЕРБ! пост 39Ти се моли да не си тръгнат пенсионерите, щото ви е спукана работата с младите специалисти с подарените дипломи, дето не могат сами даже връзките на обувките си да завържат. Тогава ще цъфнете и вържете и в Просветата, и в Здравето, и в Администрацията, и в частния сектор...

42

Анонимен

преди 6 години

Не се бойте.Кораба потъва бавно но сигурно.

41

Анонимен

преди 6 години

От всичките празни приказки на министъра от ГЕРБ, разбрах едно - светлото капиталистическо бъдеще пак се отлага за неопределено бъдеще.

40

Анонимен

преди 6 години

Вие не сте само за съд, а за бой най- малкото, вие червените престъпници!

39

риторично

преди 6 години

До Анонимен 37Като не искаш хляб, си купи суджук!МРЗ 460лв- чисти взети 360лв. 200лв за ток, вода, телефон, нет- остават ти 160лв. Килото на суджука е 20 лв на прИмоция- купуваш си 8 кила суджук и караш с тях цял месец. Това е положението. За друго няма.Ако си пенсионер, не знам как ще излезе сметката.Само се шегувам, някой да не се засегне и да тръгне да ме съди.