20

Анонимен

преди 6 години

Демагогията и апатията продължават.

19

Роналдо

преди 6 години

Ами естествено е че горнобанеца ще се дърпа и явяваопозиция на Президента !Защото ако тук има истинска държава и законност, първотообразувано мегадело за незаконно забогатяване и корупция в Прокуратурата /а не Цацаратурата/ трябва да бъде срещу самия него и ордата му от натегачи и блюдолизци . . .

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Важно е ГЕРБ да не са във властта. Корупцията няма да изчезне автоматично с тях, но определено ще намалее.

17

Анонимен

преди 6 години

Борисов Суджука да се бори с КОРУПЦИЯТА е все едно Владо Кузов да решава проблемите на ДЕЦАТА.Просто е смешно - ГЕРБ са основен генератор на корупцията в БГ и това го знаят всички.

16

Анонимен

преди 6 години

Бойчето е казал щом няма осъдени за корупция значи в България доказано корупция няма и несправедливо е обвиняват!Според същия мислител Румъния е най корумпираната защото масово лови политици и ги съди и осъжда за корупция.Логично нали?Така че най доброти за изкореняване на корупцията е просто прокуратурата и съда да не работят и да взимат тлъсти заплати! Което и става. Браво на гения.

15

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

преди 6 години

ГУЗЕН суджук НЕГОНЕН БЯГА. Дано най-после на малкото заблудени българи, които гласуват за Суджуци, крадци, престъпници и роднини им просветне КОЙ генерира корупцията и КОЙ е Задкулисието в БГ.

14

Къде е суджука?

преди 6 години

Суджука защо ли се е покрил? хаха

13

Долу корупционера

преди 6 години

То оставаше и да е там, най-големия корупционер, Борисов, да обсъжда борбата с корупцията хаха

12

Анонимен

преди 6 години

Господин столичанин от Герб знаем, че нямате проблем с корупцията, но всички останали имат.

11

Страхливец е баце

преди 6 години

баце го е страх да се сблъска очи в очи с генерал Румен Радев.Егати мижитурката имаме за премиер!

10

нали!

преди 6 години

Точно Нинова ли ще се бори с корупцията - Станишев я изгони когато беше заместник-министър точно за корупция. Нея и Делян Пеевски. Тя е затънала до уши в далавери, от които стана милионерка.

9

нали!

преди 6 години

Точно Радев ли ще се бори с корупцията - та нали той направи далаверата с Грипен! Оставка! И да ходи комбайнер в някои село. Много му отиват на комбайренски вид потника и джапанките.

8

Анонимен

преди 6 години

Нормално е ГЕРБ да остъстват от Съвет за КОРУПЦИЯТА. Те я генерират. Вече трети мандат.ГЕРБ ако не е във властта ще изчезне до 3 дни.

7

гербист-столичан

преди 6 години

Нека президента да се опомни и да разпусне КСНС защото ние нямаме проблем с корупцията. Вредно е заради такива изпълнения да се цапа името на държавата ни. Отделно, медиите и те трябва да поемат своята отговорност и да въведат ред при журналистите си, ултиматумът изтече вече.

6

Анонимен

преди 6 години

Радка Решетникова -Грипена да ни назначава шефа на антикорупция???? Ужас.

5

Анонимен

преди 6 години

Щом се заговори за корупция и страхливата Банкянска мишка, Царят на Суджуците и свинските черва, отново се скри в мишата си дупка.Така беше и когато Моника Маковей пристигна в София. А като си замина Мишката-Суджук, изпълзя от дупката си и започна да я плюва.

4

Анонимен

преди 6 години

Да не е вдигнал кръвното? Цар е на драмите! Чакаме да разберем дали е по нов или стар сценарий.

3

666

преди 6 години

Тази среща без Борисов няма стойност! Формално събиране на фигуранти. Човекът, който взема политическите и стопански решения в БГ е Борисов и никой друг!

2

Joko

преди 6 години

Моля, не разбрах ! КСНС - щел да бори корупцита. Няма как членовете му да се борят против себе си ! Всичко е прах в очите на избирателите.

1

Анонимен

преди 6 години

Батман бори корупцията сам, не му требе да ходи на разни седенки:))