10

Дафи

преди 6 години

Не можах да я изслушаме дори до края този тъпотия. И не се сещам коя класация е разбила тази "певица". Ни нея, ни Кристо някой ги слуша...

9

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Нали знаете, че България е много, ама много ценна. Може би още не сте чули за голямото разкритие, което касае милата ни Родина. Учени-космолози от няколко континента се обединиха, за да разкрият накрая нещо, което по принцип за доста хора е очевидно, а именно - България не е част от планетата Земя. България е част от планета "Пайнер". Честито на всички!

8

Али

преди 6 години

Пак не сте разбрали. Иви може и да е имала доста странни опити в кариерата, но не е к**рва, нито пък лека жена, дори обратното. Доста е сериозна и това и пречи, за да могат амбициите и качествата и да дадат резултат .

7

нищо лично

преди 6 години

Боклучарчета с пари създават буклучарски еднодневни "продукти".Снимат клипчета с лековати женици.Всичките избиват комплекси.Пари хвърлени на вятъра.

6

Льольо

преди 6 години

Тоз от както го отвори мис България Юревич много вървежен стана, само че баща му доста е закъсал с мангизите и не знам пътя, по който е тръгнал до къде ще го докара :D

5

Манолски

преди 6 години

бащичко :D

4

Анонимен

преди 6 години

Не трябва ли да има голямо тире между син и герой?

3

Хахахаха

преди 6 години

Това к-ве Ива,каква ли не се пробва -манекенка ли не беше,във реалити формати ли не участва,явно девствения мустак плаща за клипчето.Певачките вкарват спонсорите по клипчетата(справка Алисия и БожинкатаКарамел ) :)))

2

Анонимен

преди 6 години

боже!

1

Смех

преди 6 години

Тодор Батков син.-----------------------------------Докога ще ни занимавате с девствените мустачки ?