29

Helleborus

преди 6 години

Надявам се да осъдят този на повече от 4500 лв. Все пак е българин, дано се окаже и без връзки. Защото съдът май е справедлив само към тази група хора, българи без връзки.

28

Helleborus

преди 6 години

Няма такова нещо като "причина" да се държиш грубо. Нашата, европейската цивилизация, на която сме наследници, се е гордеела винаги с едно ниво, при което е признак на простащина и ниска култура да бъдеш изваден от равновесие. Защото това става само с примитивни и първосигнални хора, диваци. В Европа вежливото въздържано говорене, в което се казват и упреците, е издигнато до висш пилотаж. Защото силата на човека е в това да бъде активен да оправя света, а не реактивен, да отразява простащината.

27

ккк

преди 6 години

не гледала лошо горката, всички ви знаем какви сте хрисими българските пенсионери и все младите са ви криви. То вярно че и тоя е умопобъркан но даже и лудия не напада без причина, що не нападна някоя друга баба. Най-вероятно историята е "леко" пременена, чудно защо я няма версията на онова момче което и намести бесепарския мозък по нито една медия. Само овцете могат да вярват на това и да го приемат за истина без да са изслушали и другата страна. Мн гадни и заядливи са българските пенсионери.

26

Анонимен

преди 6 години

Стига с този комунизъм. По комунизма е имало и добро и лошо, като при всяка система.Проблема на България е, че такива хора не са наказвани, а оставяни да вилнеят наволя.Как може Германия да намери онзи римлянин в гетото в Бургас, дето бутна жената в Берлинското метро, и му даде 4 години затвор-ефективен? И там е демокрация, ама утайките са по затворите.

25

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има демокрацията с някакъв откачалник, който бие пенсионерки???

24

do 18

преди 6 години

Не знам защо е виновна и се намесва демокрацията. Такова нещо като демокрацията при нас няма и не е имало, няма как да го има до като ни управлявавт синчета и дъщери на комунисти.

23

Анонимен

преди 6 години

До пацифистАми първо да разберем,че и ние ще станем такива,че и майките ни са/ще са такива. После е лесно. А може би бабите помнят времена с повече възпитание? Включая е възпитание в респект към възрастните. Каквито всички ще станем

22

раздразнен

преди 6 години

Към платените лъжци по-долу ще им кажа, че през комунизма наркотици нямаше! Престъпниците бяха по затворите, възпитателните училища или лагерите. Не лъжете какво е било! А в училище имаше наказание намалено поведение!

21

погнусен

преди 6 години

До СтефСтига лъжи! Този щеше да е я в ТВУ, я в Белене я в лудница!

20

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Поредният бооклук, който няма да си получи заслуженото. ***. Дано някой път се обърка и скочи не на безпомощна бабичка, а на *** по-голямо от него самия и да го събират от някъде чарк по чарк. А всъщност каква е присъдата не разбрах? Или просто отново няма такава?

19

kjbkjhl

преди 6 години

не е българин шВед е ние не прави такива работи

18

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 18И при комунизма беше така,просто нямаше кой да го съобщи.Защото някак си не отива на соц обществото.

17

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията всеки има право да рита когото може. Тази жена не го ли знае?

16

Анонимен

преди 6 години

По времето социализма и Тодор Живков наркоманите редовно пребиваха пенсионерите по спирките, но медиите не отразяваха това.

15

без

преди 6 години

Този не трябва да излиза от затвора. От него човек не става. Никога няма да опринесе и 1 стотинка за обществото.

14

Анонимен

преди 6 години

Всички пенсионери и нормални хора получиха душевни травми и ги е страх да излязат на спирката. Oказва се, че изверга е още на свобода. Кaкво чакат да избяга като Галеви може би, смъртно наказание за такива ***.

13

б

преди 6 години

Горката жена,а тоя *** заслужава доживотен затвор...

12

Анонимен

преди 6 години

Такива като тоя Живко би трябвало да ги разстрелват.Така всички щяхме да живеем в един по-добър свят.

11

Пич

преди 6 години

До пацифист"Абсолютно против съм насилието под каквато и да е форма. Но, кажете ми как трябва да постъпваме с вечно мрънкащите и дуднещи възрастни дами ? Как да постъпим с пенсионерката, която се бута и прережда на опашката в магазина"Ми как трябва да постъпваме?! По един камък в главата и да се приключва тази мъка, нали така?

10

До 10

преди 6 години

"как трябва да постъпваме с вечно мрънкащите и дуднещи възрастни дами"Значи, щом са възрастни и мрънкат - бой, докато им омекнат зъбите.