124

Анонимен

преди 6 години

Leski, leski - shampion!

123

Дето го познава

преди 6 години

Ице,Ице,що те боли за техните проблеми че се излагаш така бе батка,ако са ти толкз мили що не остана на времето там,щеше вече да си депутат там а сега какво,плющиш едни неща да ти се чуди човек кога ще помъдрееш.

122

Анонимен

преди 6 години

Нека да си сърба кашата, коятое забъркал.

121

наблюдател

преди 6 години

Биха му шута, както се казва.

120

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Едно куче като не знае да...лае,само вкарва вълка в кошарата.Та и Стоичкофф;футбалерче,живял 5 години в Барселона и станал...спец по каталунските въпроси и ръси...акъл на испанците на килограм.Коментарите по...нататък са излишни.

119

Джон

преди 6 години

основното при дипломатите и консулите е:да не се месят във вътрешните проблеми на държавата.Правилно го гонят.Да риташ топка е нещо за което не трябва ум,а за дипломацията-трябва.

118

Анонимен

преди 6 години

КАМА ,пребирай се.

117

nik

преди 6 години

*** си остава ***............

116

Анонимен

преди 6 години

Да се идва и да оглави БФС.Перуката да не се прави на цар.Одавна Перукан трябваше да е изритан от този пост.

115

Анонимен

преди 6 години

Да се пребира.Ние ще си го вземем.Испански *** такива.

114

Анонимен

преди 6 години

И като ни го върнат какво ще го правим тука? Трябва да го назначат отново за директор на българският футбол какъвто беше преди 15 години.

113

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилХора, в голямата си част, са глупави. Ако някой е по-приятен по-телевизията, то той става звезда. Бате Бойко, приличаше на кварталния шегаджия, на който всички се радват и от когот се респектират отрепките. Общо взето, смешняк прави. Стойчката и той така.За съжаление, нито едно от гореизброените им качества, не говори за качествата им като хора и/или политици.

112

буля Стоичковица

преди 6 години

Горко на държава, на която Стоичков й е "почетен" консул!...

111

Без име

преди 6 години

Има хора който всичко знаят,всичко разбират.Стойчков е първи в тоя списък.От такива хора трябва да се бяга на далеко.

110

Анонимен

преди 6 години

Стоичков е уникално *** и тъб зелянин!!! Мястото му е на въжето! Не е национална гордост, нито национално богатство! Поне за мен той е в тежест на душата! И не го превъзнасяйте, той е само един ритни-топковец, който никога не е ритал за Вас а за себе си! И не го защитавайте ... ако той трябва да напише няколко реда за Вас, никога няма да изпише местоимението "Вас" с главна буква! Повярвайте ми, това е един уникално нагъл и *** егоист!

109

Чичовото

преди 6 години

Че защо ни е на нас този *** ***

108

Do 57

преди 6 години

До @Защо не се обаждахте, всички вие радетели на правата на човека, когато биха протестиращи от опозицията в Москва?Но, когато някакви популисти в Каталуния решиха да подпалят Испания...веднага се застъпихте за тях.Още преди да започне референдума, Мадрид го обявив за незаконен.Защо им беше на каталунските лидери да подтикват народа да гласува???И...сега като са много смели, защо не обявят независимост??? Да видим кой ще ги подкрепи.А, Стоичков може да вирее само в една *** като тук

107

Do 79

преди 6 години

До 50 годиниЧе Гевара е бил един масов убиец, затрил хиляди семейства.Само тук, по балканските и азиатските ширини се прехласвате по него.

106

стойчков

преди 6 години

Брей,аз забравих ,че съм и консул!Ще трябва да проверя,какви титли имам още! Да не стане пак някоя излагация!

105

Анонимен

преди 6 години

Не, Маре, не ни го връща. Почетни консули стават хора, които трайно пребивават в приемащата страна. Просто ще му отнемат титлата и свързания с нея частичен дипломатически имунитет.