44

Турчина

преди 6 години

ИД влезе в Идлиб в момента в който турската армия влезе в СирияДали е случайно?

43

турчин анадолец

преди 6 години

Агентите на САЩ като Метин Топуз служителя на посолството в Анкара гърмят като бушони, след като прокуратурата извика и двама служителя на посолството в Истанбул, краварите от страх и паника забраниха визите.

42

Уйо

преди 6 години

Ако Турция беше християнска ,щеше да е наистина велика страна а не нарицателно за простотия както сега .Цял свят им се смее а те се пъчат и излагат.Зорлен гюзелим олмаз

41

Уйо

преди 6 години

До комшията Ти пък с какво си допринесъл за тия фабрики и какво се изтъкваш сякаш имаш нещо общо с Турция .може да си ходил там да зяпаш и да се мазниш . За тях си българин и те те мразят така както ти мразиш българите .

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"НАТО какво прави по въпроса? член на алианса се дръгли с друг член на алианса и ко прайм ся? има ли НАТО или няма? май и те са пред разпад" всъщност, нато подкрепя и защитава само и единствено интересите на сащ! затова е и създадено! това е машата, с която сащ бъркат в огъня, без те самите да се изгорят!

39

Анонимен

преди 6 години

Славянке, а ти какво си дала на човечеството освен марселмюмюнците?

38

до 33 от славянин

преди 6 години

Как бе, тюркието е ''световно признато'' за ''фундамент'' на човешката цивилизация!

37

до 40 от славянин

преди 6 години

Фабриките и заводите ви явно не могат да ви изкарат от ислямското средновековие в което ви държи вашият талибан Ердоган! При толкова фабрики и заводи не знам да сте дали нещо стойностно за развитието на човечеството, вие и да искате не можете да дадете, защото с тези ислямско-османски-пантюркистки чипове в тиквите си няма как да родите нещо полезно и прогресивно!

36

Комшията

преди 6 години

До 36!Ти защо не седнеш в колата си (ако имаш такава) и да минеш от Одрин до Истанбул, само че по старият път, не по магистралата (не се бой, старият път е по-добър от магистралите в България) и да видиш заводите и фибриките там. Само така визуално! И това са без така наречените "Организирани индустриални зони", където държавата дава преференциални условия за производителите. Не ти казвам за заводите и фабриките в самият Истанбул и предградията. Говоря ти за провинцията. Ей така, само да видиш!

35

да

преди 6 години

Точно пък не е зараид гюленисти а заради това че в момента влезна с войската в Сирия-Идлиб заедно с Русия

34

BIV6 VOENEN

преди 6 години

A NIE GANYOVCITE SI PREDADOHME VOENNITE BAZI NA AMERIKANCITE BEZ DA PUKNE EDIN KUR6UM QVNO GENITE NI SA PREDATELSKITA PITAM ZA POSLEDNO . 6TO ZA H..Y TARSQT HILQDI AMERIKANSKI VOENNI PO BALGARSKI ZEMI. I NA VSI4KOTO OTGORE GI HRANIM S DANACI NA BEDNIQ BALGARIN.I ST MI TRAGNALI DA KOMENTIRATE TURCIQ

33

Amonomen

преди 6 години

Niy drujim s Bratuskite , Kupuvame SS-400 . Jivot hubava . Ruskini obicat Byalo more . Niy obichame RoSSEn. Ne ni zavijdayte :)

32

До 35

преди 6 години

Това го доказвай не на мене, а на Европата. Те ви гледат сеира как лъжете. Понеже данните не ги вземат от *** като тебе.

31

Анонимен

преди 6 години

Как да не изтрещи Пиндостан след като Ердоган заяви след срещата си с Путин в Анкара:1. Имам доказателства, че Пиндостан поддържа Идил;2. Най-големите терористични организации получават материална поддръжка от западните страни.

30

Анонимен

преди 6 години

Кво произвежда Турция, бе! Прочети изследването на немците за развитието на икономиките в Европа. Повечето от данните, които изпраща Турция са фалшиви. Хората го доказват с документи. Турска им работа.

29

Анонимен

преди 6 години

И най интелигентната м.а.й.н.у.н.а ,е слабпумна в сравнение с човека...И къде си тръгнал тогава да се мериш с човеците, хм...?

28

Анонимен

преди 6 години

28, след току-що приключилото посещение на краля на СА в Москва ал-Джубейр заяви, че СА ще пресича финансирането на тероризма и разпространяването на идеологията на ненавистта. СА има намерение реално да сътрудничи с Русия в борбата срещу тероризма. Да очакваме ли в близкото бъдеще пиндостански санкции и срещу СА?

27

Анонимен

преди 6 години

Отвори си паспорта и прочети каде си роден ...Ти си отвори твоя. Само не забравяй поговорката, че магарето родено в яхър не става ат. Иначе си прав, след разпада на империята всичко читаво е останало турчин, другото е шкартото.

26

Анонимен

преди 6 години

НАТО какво прави по въпроса? член на алианса се дръгли с друг член на алианса и ко прайм ся? има ли НАТО или няма? май и те са пред разпад

25

Анонимен

преди 6 години

Турция, Иран и Русия си поделиха Сирия без САЩ. Визите за Иран бяха спрени първи, последваха визите за Русия, а сега и за Турция.