66

Див Петел

преди 6 години

Този е национален предател и такъв трябва да си остане.Ердоган ако ще и под леглото му да се завре, дреме ми.

65

анонимен59

преди 6 години

Наим НИКОГА НЕ Е БИЛ ШАМПИОН по вдигане на тежести,той беше шампион по приемане на АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ Просто неговият организъм издържаше на по високи нива на прием на дрога от другите простосмъртни, които при такива дози умираха...но ето че,за съжаление и неговият черен дроб не издържа...всяка година стотици щангисти и културисти умират от това...Рано или късно щангите ще бъдат извадени от официалният спорт точно заради този фактор...

64

славянин

преди 6 години

А и съвсем естествено е да си е записвал технологията на Абаджиев, турска чутура някога нещо ценно в която и да е област на битието да е измислила!?

63

Анонимен

преди 6 години

През 1995 г. Иван Абаджиев е треньор на турския национален отбор по вдигане на тежести. Негов патент са триразови дневни тренировки със специален режим за възстановяване. Т.е. методиката на Иван Абаджиев прави Наим и Мутлу звездни шампиони.

62

redordead

преди 6 години

То, реално България загива през 14 век не защото османските турци са много силни, а защото открай време тук сме били разпръснати и всеки за себе си е играл - разединени, слаби и превзето един след друг, забравили завета на Кубрат. Сега не е по-различно. А това, че наим е избягал в Турция, е най-малкият ни проблем.

61

Анонимен

преди 6 години

аз ако имам възможност БГ-то ще го предам , продам подаря и тнт ама никой не я ще тая задунайска кочинка

60

Така е

преди 6 години

До Анонимен 61 България загива не от предателството на Наим ,а от Горбачов , Л уканав други голями комунисти, коита решиха че 20 000 лв. годишна премия са им малко и решиха да станат капиталисти.Те съсипаха България , те я управляват и сега. Затова българите бягат. Бягат от последствията на комунизма.

59

Анонимен

преди 6 години

За съжаление той е предал България и няма как точно ние да се възхищаваме от него.

58

Отговор

преди 6 години

До Додо 43 Наим е едно самородно злато. Всичко е генетика. А невижданите методи на Абаджиев са един мит.

57

Отвратен

преди 6 години

До king_for_a_day 58 Ама защо не говориш за 6-те апартамента?Знаещ ли каква е цената им в Анкара.А и друго..Разбра ли сега каква медицина имат в Турция? В Русия не могат да присадят пикочен мехур. Ха, ха..!Някога руски хирург бил присадил глава на куче.., толкова, колкото руснаци са кацали на Слънцето.

56

king_for_a_day

преди 6 години

"...Наим ако беше останал в бедна България щеше да е беден като църковна мишка..."Според статията и сега е беден като църковна мишка, защото е пропил парите си.А 60 кг злато не са нещо особено - при 60 лв. на грам за 24 карата, то имаме 60 000 лв за килограм, значи 3.6 млн сегашни пари (навремето са били по-малко). За мен и за повечето хора са голяма сума, но за толкова изявен спортист не са нищо особено.

55

Пореден анонимен

преди 6 години

До Бам БамЕрдоган не е за харесване, но действията му спрямо настроенията и очакванията в собствената му страна са напълно оправдани и нашите политици имат какво да научат.Много наши спортисти загинаха или мизерстват въпреки постиженията си, а какво остава за трансплантация на черен дроб.

54

Анонимен

преди 6 години

Подривна политика от страна на турците се води вече 140 години. Няма какво да се заблуждаваме. Всички обвинения и ревове за възродителния процес са за отклоняване вниманието какво се случва днес.

53

Янко

преди 6 години

Не бях чувал много дълго нищо за него. Сега прочетох, бил треньoр в Япония, Азербайджан, негов голям немски конкурент си кръстил дъщеря си Янка......не виждам нищо лошо! Но Наим тогава в Сидней постъпи доста подло......

52

Янко

преди 6 години

Преди 40г. Янко Русев ми беше любимият български спортист!

51

Антон

преди 6 години

Какъв предател, какви 5 лева. Той е етнически турчин. Защо ще му сменят името - за него си е прав.Друг е въпросът дали не се е водила подривна политика по онова време за отцепване на части от България. И съответно тая дивотия с имената да е като отговор..Здраве за Наим, дано намери нещо да прави.

50

Наблюдател

преди 6 години

Ами предател е толкова колкото и двата милиона българи напуснали България и отишли да търпят всякакви несгоди за повече пари. Вместо да се борят тук на място за подобряване на положението, както често съветват сирийците дошли в България. Обикновено всеки търси повече пари и възможности, това е положението. Все пак дано оздравее човекът. А щангите и бокса - вън от спорта!

49

Анонимен

преди 6 години

Всичко има край. Даже и щангистите...

48

Анонимен

преди 6 години

Уж нищо не е вземал, а още на 45-50 години черния му дроб за нищо не става.Професионалния спорт и е живо самоубийство в наши дни. Всички вземат, номера е само да си една крачка с веществата, преди да ги забранят. А това значи само пари, много пари.

47

Бай Тошо

преди 6 години

Щангите бяха спорт, сега са борба на био-химичните лаборатории и смятам, че трябва да се забрани от участие в Олимпийските игри. Да блъскаш като животно жиляди килограми дневно, а след 10 години да платиш цената с разбито здраве. Глупав спорт.