114

Анонимен

преди 6 години

Сладури.. нежни.. какво ни мисляяят )

113

Анонимен

преди 6 години

двадесет километра не са ли много тая комисия май е съставена само от *** и всички са за психотест

112

Анонимен

преди 6 години

Комунизма си отиде фашизма пристигна. Честито на всички все още останали в България българи.

111

Анонимен

преди 6 години

Безкрайно непосилни глоби за обикновения човек. Айде сега тук с ръка на сърцето всекид а си признае, дали е правил нарушения. Едвали има шофьор, който никога не греши. Не може за едно стъпване на криво, че си настъпил двойна непрекъсната например, да плащаш една минимална. Или не си видял знак стоп нейде из колоните на някое дръво, хоп плащай в размера на две пенсии на някоя баба. Не е въпроса в стойността, а в събираемостта.

110

Анонимен

преди 6 години

На психотест да бъдат изпратени първо тези, които поставят знак "стоп" където им падне. Има и много знаци, поставени във връзка с ремонт на път и след ремонта знаците остават. На такива места клечат паричковците на пусия.

109

Луда комисия

преди 6 години

И кой ще кара автобус? Като му шибнат 50 лева глоба , умножена по петдесет пътника...Много тъпо! А и семейните пътувания ще са по-евтини, ако пътуваме по двойки.С две коли. двойно по-малки глоби. И поне един ще има книжка, ако има нарушения.И мислят,че така няма да има нарушители?

108

Taто

преди 6 години

За всички трябва да има психотест преди започване на кусра за книжка, както беше преди време. Поне 30 процента от днешните водачи, които са взели книжка без психотест, са луди. Доказва го броя на катастрофите и убитите при тях. Когато бяхме 9 000 000, преди време, нямаше толкова катастрофи, но тогава всички минаваха психотест,

107

Анонимен

преди 6 години

Конските впрягове също са опасни по същите причини, които е изнамерила тази комисия. Затова трябва всички да ходим само пеша - никакви коли, никакви автобуси, никакви влакове, никакви камиони, никакви каруци, никакви мотори и велосипеди, никакво яздене на коне или нещо друго, пеша и само пеша, за да е безопасно според тази комисия. А и не трябва да се тича бързо, че може да стане катастрофа и да пострадат деца.

106

До 108

преди 6 години

Я обясни защо чужденците шофьори шофират най-опасно от всички по българските земи? Ти си ми ясен само като погледна какви ги пишеш.

105

Анонимен

преди 6 години

До Кратун 103Ако се върне конският впряг *** ще изтрепат с тези коне.Не са проблем нито колите, нито скоростта, нито конете и магаретата, виновни са слабоумието на народа населяваш тези земи.Само като погледна глупостите които се пишат тук и сте ми ЯСНИ.

104

Анонимен

преди 6 години

До Един българин 106Ти софиянец ама от "новите".Няма как да знаеш че целият правилник за движение както и законите са направени с една-единствена цел, да организират ежедневните човешки дейности по определен начин удобен за всички.И когато има знак СТОП насред полето и ограничение 30км/ч на три лентов булеварде очевидно че са поставени от ***.когато 70% от знаците в Бг са ни в клин-ни в ръкав, тогава и хората спират да ги спазват.А народа няма IQ за да разбере и става МАЗАЛО....

103

Един българин

преди 6 години

До: номер 104Ами аз например съм софиянец и ми се е налагало да въртя из целия център на София с 20km/h така че много добре знам какво е. Няма нужда да ми обясняваш, когато ми се налага, въртя, не се правя на интересен! А както вече казах, на знак СТОП трябва да се спре! Не е достатъчно да намалиш скоростта - трябва да си заковал на място, така че ако пред гумите ти има костенурка да може да премине! Ама сега книжките сигурно си ги купувате та знам ли...

102

Един българин

преди 6 години

Повечето коментари тук ме убеждават в това, че законите трябва да се прилагат в пълната им строгост. Иначе нямаме държава! Нали всички се оплакваме колко е бедна България?Ами ете заради това е бедна - защото е пълна с тарикати които ловко заобикалят закона и правят всичко да е в тяхна лична полза, без да се съобразяват с останалите българи, които също имаме права!Не знам сега как раздават шофьорски книжки, купуват ли ги, но навремето на изпит пред КАТ ако не спреш на знак СТОП те късат!!!

101

Кратун

преди 6 години

Софиянци, що не излезете в някой работен ден да въртите с 20 км/ч около парламент и министерски съвет, да видят тези *** какво на практика предлагат? На никой от тях не му минава през ума, че пилеейки времето на гражданите пряко се нанасят щеети на икономиката.

100

Кратун

преди 6 години

Аз предлагам да върнем конските впрягове. Че с тези мощни бързи коли с по 70-80 коня се изтрепваме. Представете си само колко опасно е да се кара с 50 км/ч и светнати фарове.

99

Анонимен

преди 6 години

MI TO VSI4KI SOFIANCI CHE OSTANAT BEZ KNIJKI.

98

Кратун

преди 6 години

Аз като писах едно време, че ще ни докарат до положение да ни награждават с правото да шофираме, някои ми слагаха минуси.... никъде по света няма ограничение от 20 км/ч в населено място. Не може нашите правила да се различават от европейските. Подписали сме конвенция, на базата на която книжките ни се признават в Европа.

97

Факт

преди 6 години

Освен КАТ, от тази публикация сега ми стана ясно, че имало и една комисия, която също трябва да за разформирова, поради вредните предложения, които дава.

96

Факт

преди 6 години

Ако наистина искаме да стане по безопасно по пътищата на България, първо трябва да се започне с разформироването на КАТ, като структура особено вредна за безопасността на движението.

95

ПРЕДЛАГАМ

преди 6 години

ЗА МЕСЕЦ ДА СПРЕМ ДА КАРАМЕ КОЛИТЕ СИ, ДА УМРАТ ГАДОВЕТЕ ОТ КАТ ОТ ГЛАД!