31

Анонимен

преди 6 години

В България има две етнически партии, които са в тайната коалиция КОЙ. Едната е ДПС - турска партия а втората ГЕРБ -РОМСКА ПАРТИЯ. В Трън ГЕРБ отдавна е обслужван от ромите, което е очевадно, и както и да скрояват секциите се вижда ромският етнически гербав вот. Иначе гласовете на българите бяха и за тримата кандидати горе-долу по равно. Но 800 верни, как мотивирани се сетете избиратели са непреодолима сила.

30

!!!

преди 6 години

Остава сега да върнат член първи на конституцията в нов вариант.

29

Анонимен

преди 6 години

пак ц ц -еднакви инициали -ей тоя меркурий ви побърка , нещо е гадно като констатация ,че в герб 95% са така.

28

77

преди 6 години

Не знам кой е гласувал за ГЕРБ, но доскоро ромската партия на Цветелин Кънчев беше в коалиция с БСП и Нинова се целуваше с него.

27

Анонимен

преди 6 години

мъо, мъко бесепарска!

26

Анонимен

преди 6 години

Миганизацивта дава своите резултати, добре дошли за Гробарската шайка. Първите смучат жизнените сокове на България и ме ги интересува кой е на власт, важното е да им се плаща. Вторите, независимо от гафовете, корупцията, Опростачването, разрухата, миграцията и бедността, използват това за да да във властта. Основно за да крадат и изнасят парите по офшорни фирми. И да се надяват да стоят до последно, независимо, че положението в България се влошава икономически. А след тях и потоп.

25

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 20 Щом ГЕРБ печели изборите са фалшифицирани , щом печеле БСП изборите са честни и демократични.Ама това беше много отдавна.

24

Пенсионер

преди 6 години

Лелеее , Корделка няма ли да подаде оставка? Падението продължава.

23

Анонимен

преди 6 години

Знаят, знаят ромеите кой дава социалните помощи. И затова гласуват за БАЩАТА НА НАРОДА.Иначе Майката я зарязаха на два избора.

22

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ПЕЧЕЛИ НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ИМА РОМИ.

21

Анонимен

преди 6 години

Вече всичко по избори ще зависи изцяло от ромските гласове, такава е демографската картинка, за съжаление...

20

Анонимен

преди 6 години

Няма партия освен БСП която да не "полегна" на ШАЙКАТА Бокова.То не беше ДСБ,СДС,ДПСАТАКА,ПАТРИОТИ и вся посталная пап/лач...........Българите сами са си виновни за съдбата си...........

19

Анонимен

преди 6 години

Вижда се че плебса особено в прованса е тежко облъчен от Тиквата.В такъв случай да не съм чул някой да се жалва че е зле.П.П.Това което си направи сам човек и най-големият му враг не би могъл.

18

Анонимен

преди 6 години

Герберугите кам само са се изпекли в пазаруването на избори, немам думи!!!Гаф след гаф, корупция която е прояла като проказа държавата, разруха навсякъде, особено в здравеопазването и образованието. За правосъдието е видимо, съд и прокуратура са отдавна купени. И "печелят"....при невероятната омраза и отвръщение към тях???? Особено в провинцията която е изоставена и едвам преживява. Ето къде отиват част от нашите пари ограбени от гробарите, при изборите.

17

Предизвестено

преди 6 години

Защо харчат пари за избори? Същото е като преди 1989...

16

РОСЕН

преди 6 години

СЕГА КМЕТИЦАТА ЩЕ ИЗГОНИ ЧУЖДИТЕ ФИРМИ ,ДЕТО НИ КОПАЯТ ЗЛАТОТО В НЕЙНАТА ОБЩИНА. НАЛИ ТАКА КАЗВАХА ПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА ,ДОКАТО СЕ ЗАЛЮБЯТ С ГЕРБ И ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА.

15

ВАСИЛ

преди 6 години

ДА , ИЗКУПИЛИ СА ТЪМНИТЕ НИ БРАТЯ.

14

Анонимен

преди 6 години

Цецко,гламавия ***, сина на шофьора на Григор Шопов, явно пак е разнасял чувалите с бюлетини. Той изтрепа доста народ, а едни кметски избори ще му се опрат. Суджука затова си го обичка.

13

Иван от гр. Трън

преди 6 години

За тези, които не познават града, да поясна. В момента в града живеят предимно *** събратя, като почти всички са на социални помощи. Българите са в Перник и София. Другите, живеят в къщи по селата. Предимно, възрастни хора. Герберите са купили ромския електорат и са спечелили, те като бройка са дори повече от 1353 човека.

12

Анонимен

преди 6 години

въртоглавите как ще обяснят този пореден изборен успех!