19

Циник до 16

преди 6 години

Червенотиквеник убягва ти същността на повечето постове! Хората са отвратени от инфилтрацията на подобни ужсветовни...ужбезпартийни организации от бели тлъсти че рвеи с партийно минало! Наследници на една обявена със закон за престъпна партия! Тази е поредното доказателство, че както и у нас - шуробаджанащината не познава, и признава граници.Това само засилва народното отвращение и антипатия към подобни организации!

18

"-"

преди 6 години

Комунистите като "вид" изчезнаха към края на '50-те години на миналия век.След този период, това което остана от тях и тяхната идеология се наричаше - Номенклатура!!!!!!!Всъщност, тя си остава такава и до ден - днешен!

17

Амаду Махтар Мбоу

преди 6 години

Причината това нещо на,снимката да събере малко позитиви,бе решението на оня търъпунгер тиквата да и проривопостави онуй недоразумение сталина..сами ще,се изпоядат от алчност комънягите ..

16

до16

преди 6 години

Поптодорова,ти ли си?

15

Гюнтер

преди 6 години

Живото доказателство че не сано ние сме откачени.Целия свят е узтрещял тотално след като такова комунистичаско изчадие е на такъв пост!Още показва,че случайни неща няма.Рептиили и масонщуна повсеместно!

14

ЗЛОБА И ЗАВИСТ

преди 6 години

ТЕЗИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО БОКОВА ИМАТ ЕДИН ТЕЖЪК ПРОБЛЕМ: тя е била 10 години начело на световна организ-ация, избрана при гласуване на 180 държави, а пък критиците са нещастни панелни европитеци, които никога няма да заемат подобна позиция. ТОВА ГИ ИЗЯЖДА ОТВЪТРЕ.

13

Анонимен

преди 6 години

Добре,че са другарите *** ,та да отсрамят България пред света Сталинка Георгиева е уважавана в Световната банка,МФВ,ЕС ,също като другарката Бокова.Същото не може ,да се каже за седераските шафрантии.Желева е изгониха ,като *** котка от европарламента,а Михайлова-Нейнски е уважават повече в Турция,от колкото в културните западни страни.

12

Бокови-червени прест

преди 6 години

Крушата не пада по-далече от дървото. Каквато е фамилията Бокови - червени престъпници и крадци, такава е и Ирина Бокова...

11

Анонимен

преди 6 години

ужас махнетего това от снимката жива кръстоска между крокозъбел и кикимора

10

Анонимен

преди 6 години

Явно от ЮНЕСКО са оценили способностите на другарката Бокова ,за да изкара толкова време там.Нека се кандидатира евроантлантичката Михайлова-Нейнски,да видим дали ще я изберат! С.Паси се натегна за шеф на НАТО ,но овреме му охладиха мераците!

9

Анонимен

преди 6 години

Време е другарката Бокова да я пенсионират, със заслужени почести разбира се, като наследник на стара комунистическа фамилия и потомка на активни борци против фашизЪма и капитализЪма ... Такива като нея ги подготвяха да ни представляват пред загниващия Запад, за да спестят на редовите социалистически труженици "неудоволствието" да бъдат там, затова те се оказаха най-способни да ни представляват в ООН и ЮНЕСКО, а фамилиите им сега живеят в САЩ, въпреки пословичната им любов към Мадър РАША ......

8

SS

преди 6 години

Ахтунг - юден!

7

или ченге

преди 6 години

До Анонимен 6Партиен секретар ли си бил?

6

извини се,бе

преди 6 години

До Анонимен 4Крадлата е Елена Поптодорова!

5

Анонимен

преди 6 години

По стар нашенски обичай започваме да хулим нашето и да възхваляваме чуждото . Чудно е , какво правите тук , като не ви харесва нищо наше . Тази жена с успешен мандат я познават и оценяват в цял свят . Ние като народ трябва да сме благодарни , че има българи на такава висока позиция . Партийни убеждения и омраза тук са излишни .

4

Анонимен

преди 6 години

Целта да набира средства... ===Затова ли крадеше кремове по летищата.

3

халиф Багдади

преди 6 години

вай каква гю-з-ел камила що не ми я продадете

2

Анонимен

преди 6 години

Кремълската куч.ка закопа организацята, сега някой трябва да й оправя бакиите.

1

И защо

преди 6 години

Нали я избраха миналата година ?Или най -после решиха да се отърват от пионките на Пичин ?