167

емиграция

преди 5 години

От никъде не са докарани тези, другарю.Хората си искат Испания. Лошо -добро.

166

123

преди 6 години

Тея хиляди по улиците в Барселона са докарани от другаде. Тогава защо забраниха на хората да си направят референдум? Защото резултата щеше да е категоричен в полза на отделянето. Европейското население не се ли събуди до няколко години арабухите и *** ще я унищожат.

165

Анонимен

преди 6 години

Никой не пречи на каталанците да си говорят тъпия отвратителен език. Но те не го и правят - само 30% от жителите на провинцията ползват това лингвистично недоразумение - развален португало-френски.

164

Анонимен

преди 6 години

RUSIA E VINOVNA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

163

Истината

преди 6 години

До АнонименКаталуния тогава е била част от Арагон. И във войната срещу Франко са рамо до рамо с Мадрид. Образовай се!

162

Уточнение

преди 6 години

Тези шествия за запазване на единството обаче не са организирани от каталунците, както се опитват да ни внушат. Всъщност това са организирани хора от цяла Испания дошли в Барцелона.

161

Коце Маце

преди 6 години

Материално задоволените соросоидчета на които бащите имайките им носят десетки хиляди левове месечни доходи във вид на неправомерно получени заплати, е естествено че ще "лаят" и защитават корумпираната система в която всички ние честни хора до изживяваме дните си !Жалкото е че ние като каталунците нямаме тази възможност да се отървем отигото на герберастите, които още от сега гласят Пожарникаря за ... ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!

160

до А4о

преди 6 години

Като не ти ражда акъла какво да напишеш за правописа ще се захванеш.Вярвам всекидневно се гледаш в огледалото и питаш Господ - Боже защо съм на това дередже ,виж колко правилно пиша!!!!

159

Ачо

преди 6 години

До АнгелВ Косово не мислят така.Вашият правопис е непрЕкосновен! ;)

158

Ангел

преди 6 години

Браво Испания .Със вас съм!!! Нека всички долни твари да разберат че границите в Европа са Непрекосновени

157

Анонимен

преди 6 години

Испания е изкуствена държава създадена с брск между кралицата на Кастилия и краля на Арагон. След това завладява непрекъснато други държави. Но Португашия и Холандия печелят войните и се отделят. Каталония не успява, това е разликата. Сега има нова възможност, без война.

156

До 154

преди 6 години

Испания е конституционна монархия, съставена от няколко автономни области с едно демократично избрано централно управление. Другите големи и силни държави, като Германия, Франция, Великобритания и т.н (без да споменавам многото такива извън ЕС), също не са абсолютно едноезични или само от един народ. Дано го проумееш, и да се замислиш какво и защо е написано на нашето НС, че ми е писнало от дървени философи като теб !

155

До 154

преди 6 години

Ако говорим за изкуствени държави, точно една евентуална независима Каталуния би била такава. Тя не е имала никога самостоятелно управление, а като си взел да говориш за Испания и т.н., хвани се прочети малко история, вместо да изписваш куп празни приказки, и само да губиш и нашето, и твоето време !

154

Относно заглавията

преди 6 години

Едно е да кажеш "хиляди ", а друго е стотици хиляди или около милион, както в случая !

153

Анонимен

преди 6 години

Ако ги броеше БКП тези на митинга щеше да ги изкара 3000. И "българските" "медии" щяха веднага да посочат тази цифра.*** освен убийства, лъжи, измами и кражби друго не могат.

152

GHost

преди 6 години

Само *** може да мисли че Каталунците искат да се отцепят. Хората искат просто да получават повече за града си където вадят парите и това е желанието на все повече хора. Просто някои политици както и в България искат да се облагодетелстват от това! Време е за нов строй в който няма място за необразованите, и няма политици и партии!

151

Анонимен

преди 6 години

До 161 И от къде е вкаръл ,тези 100хил.роми Т.Живков? Стига с елементарните лъжи!

150

Щирлиц

преди 6 години

Обединени сте,да-ама не!

149

Анонимен

преди 6 години

И къде е Х.Стойчков да изкаже ясно позицията си за ставащото.

148

Анонимен

преди 6 години

Айде ние да си гледаме България ,че дастатъчно имаме за поправяме и изискваме от богоибраните ни полетици.Те и срещу тях да бягаме няма да ги стигнем Испанците.