33

ДА сме живи и здрави

преди 6 години

От важните Болгаро славянски републики/княжества само ограбваната НАГЛО през София територия наричана гордо БЪлгария е ЦАРство.

32

крадат милиарди

преди 6 години

Доказа се че Охридска МАкедония в част от БЪлгария и Киевска Русия /Украйна също/.разговорните езици са диалектни и са приспособени към спеицфични особенности на охраняваната от СЛАвяно БЪлгарите територия..ПОдобни са и Руския и сръбския и други славяно Болгарски диалекти ..Такъв е и Търновския диалект ползван з а охрана на ДОлния ДУнав чак до Крим

31

Анонимен

преди 6 години

Македонизмът рухна но народния онанизъм от БКХ-шки произход - НЕ!

30

до 24

преди 6 години

Тапир си ти-казва,че БСП е дясна,а не ,че ГЕРБ е лява .Просто лява няма ,а БСП само се правят

29

Анонимен

преди 6 години

Македония е една от областите на България.Като Мизия,Тракия,Добруджа.Браво на Божидар,но защо другите български историци,а също и държавата са така пасивни и не го подпомагат в популяризирането на истината за Македония?Къде е държавната политика по въпроса?Всички македонци на които се дава български паспорт трябва да подписват,че признават българския си произход.Иначе паспорти да не им се дават!

28

македон

преди 6 години

фантазьор

27

Анонимен

преди 6 години

До сПоредният, раздаващ акъл на историците по исторически теми!Аферим, Мъдрецо!

26

фондамент

преди 6 години

Какво е рухнало бе г-н Димитров.Нима може да се забрави македонският фолклор,нищо че македонският е най-фрапантният ,айде да не казвам български,че някои ще се засегнат,но балкански диалект.

25

Анонимен

преди 6 години

Македония си беше България. След войните цялата ми рода /6-те братя на баба ми с целия дечор/ бяга в България, защото не са искали да живеят в Сръбско. Бабабар с половината село.

24

Анонимен

преди 6 години

Ква асимилация, бе!Все едно мен от София да ме асимилират в Стара Загора. Това е резултата от действията на Борисов.

23

с

преди 6 години

Ние Македония никога не сме я печелили да я губим ,е това не разбраха тия историци като БД.

22

д

преди 6 години

Значи Герб е лява партия ,така ли бе тъпир. *** историк ,слаб НИМ.

21

Анонимен

преди 6 години

Той за това е работил цел живот , за да изтрие македонизма чрез асимилация -раздаване на паспорти на македонци които да стават българи,чрез забраната на македонското малцинство в България и набиването му в главата на аз съм българче ..все едни прийоми от ДС , но информацията му е грешна . Не успяхте Димитров да го направите, грешна ви е информацията . Македонец българин не става , македонците напротив стават все повече точно заради фашистките ви методи .

20

На дело -провокатор

преди 6 години

Няма ДС агент със собствена гражданска позиция. А да не забравяме, че ДС беше поделение на КГБ. Така, че менторът на провокатора Божидар Димитров - Кремъл е фактически автор и подстрекател на македонизма !

19

Анонимен

преди 6 години

Борисов поднесе на тепсия македонизма на Македония, но Божо се хвали, че се бил преборил с него. Атеросклероза ли го фана или всички работили в ДС са с умствено увреждане? А и всички, които ръкопляскате на Борисов за какво толкова се радвате на тия очевАдни лъжи? След подписването на прословутия договор България завинаги изгуби възможността да докаже, че българи и македонци са един народ.

18

ГАДОРЯН

преди 6 години

Абе целия свят се върти около Македония. Хаха. А никой не вижда че новото Велико преселение на народите ще загроби Европа че и света.

17

Виц

преди 6 години

Събрали се вълкът,заека и хамстера.Вълкът рекъл-И без друго няма какво да правим,ми дайте да играем на детективи.Трябва да си измислим кодови имина и аз понеже съм Вълк ще съм Вуйо.Заека рекъл-Аз ще съм Зуйо!Хамстера казал-Аз пък няма да играя.

16

БългАрия

преди 6 години

Мачкай Божо фиромаджийските татароиди и Миленковците! Мачкай ги да *** като настъпени пинчери!

15

Анонимен

преди 6 години

И как се е "преселил"? Македонизмът не само си седи в Македония и не е мръднал. Ами с подкрепата на Борисов се бетонира вовеки. Човекът отиде, подписа договор " на два езика" и каза, че "българският и македонският народ са два братски народа", които се уважавали взаимно.По-голямо утвърждаване на македонизма никой български политик не е постигал. Сталин, дето измисли македонизма сега да се дигне и да му даде на Боко всички медали на Ссср.

14

Анонимен

преди 6 години

Македонизмът се пресели в Албания,където сръбски и бюрмски емисари атакуват албанския парламент,да не признае българското малцинство в Албания.Правитеството да вземе мерки и да снеме подкрепата си към Албания,Сърбия и БЮРМ,за членство в ЕС,докато не признаят българите там.