32

Анонимен

преди 6 години

То днешното гори ли са?

31

Сандо

преди 6 години

ходят с по едни пласмасови туби по 5 литра пълни с домашна ракия из горите

30

Гюнтер

преди 6 години

Пфуй..жалко.Да бяха умрели и гладни животнижда глозгат кокалите им!!!

29

НАГЛОСТ

преди 6 години

Как няма да се изгубят когато не са чели даже ВИНЕТУ !!! Да не говорим,че на дали са чували за компас или да са го виждали и да знаят как се ориентира човек по него. Съвременни ***..льовци страдащи от мания за модерни мъже. Стана модерно да стават ловци независимо тъпотата си!

28

Браво

преди 6 години

Доста умение се изисква да се загубиш в Шуменска гора аз съм се мъчил по Пиринско не се получава.

27

Дядо Радой

преди 6 години

Па от какво са ги спасили?От бракониерство ли?

26

Анонимен

преди 6 години

Кви ловци са тия да ги ***

25

анонимен

преди 6 години

Какви са тия ловвци , дето се губят в рехава есенна гора !? Това да не е амазонската джунгла , бе ! И като са се изгубили , не си ли носят в раниците платнища , огниво с памук за запалване , още един пуловер......??? Градски ке.леши !

24

Анонимен

преди 6 години

Явно са имали повече ракия за допиване. Не им се е прибирало вкъщи. А и повечето ловци са чисти алкохолици.

23

Шарл перо

преди 6 години

Има си такива мъже ,които не могат да се ориентират в открити места ,или пресечени терени.Те са си така наречените домошари,я до мама,я до съпругата и децата.Но се случва да ги обладае някога прилив на енергия,я от филм или приключенска книга и напускат гнездото.

22

порко

преди 6 години

Толкова ли са били пияни, че до сутринта не можеш да си вдигнеш телефона?

21

смях

преди 6 години

Пишман ловци.Стана някаква мания, да се покажеш , че си ловец. Куппуваш си ловен билет, член на дружинка, последен писък карабина с оптически мерник и патрони за бой по слонове. ...и стреляш по всичко което мърда.Тъжно .......

20

Анонимен

преди 6 години

Ех,едно време бехме ловци,немаше оптики,немаше модерни джипове,навигации,а сега ...ни дивеч,ни гора остана.Явно колегите не са били подготвени.

19

вара дуна прекатуна

преди 6 години

та нали ловците ловуват в собствената дружинка и познават отлично гората си, явноче това са били от друга район-гора, явно са политици и явно са и бракониери и наруши-тели на закона за лова.

18

шматка

преди 6 години

Стига с тези пари бе.Търси ли са ги други ловци(доброволци)горски които са на заплата така или иначе и спасители за които дори и доброволци това им е работата.

17

дедо Ташунко

преди 6 години

Ловците се изгубили. Слава Богу, намерили ги. а кой плаща разноските по спасителната акция с 80 участници? Или това са доброволци? (Щото на запад разноските ги поемат виновниците за това). Или не съм прав? Моля колеги, открехнете ме дали съм прав.

16

Хаха

преди 6 години

Ловци на излет? Да не са били за гъби?

15

Гробокопач

преди 6 години

Полицаи-ловци-кметове (кметски наместници). Това е и тук суджук-схемата!

14

Анонимен

преди 6 години

Абе за нас от панелките не знам... ще ти кажа за себе си, че от дете съм по горите и не ми се е случвало да се изгубя, при това без никакво оборудване. Ловци стават вече хора за които това нито е въпрос на препитание, нито на влечение, нито призвание... а хей така щот е модерно като масонска ложа. Да се съберем, доктори, бизнесмени, някое ченге... и да си побъбрим кой на кого с какво... Лошото е обаче че носят пушки с тях, често се гърмят, а както виждаме дори успяват да се загубят

13

шматка

преди 6 години

До 12Хи.Ти ловец ли си бе.Чуй един съвет.Другия път като се загубиш си поръчай такси.То ще те намери и прибере:)