15

Анонимен

преди 6 години

Такъв, който пие от това, което изтича от него и търкаля братовчедките си, не е много за хвалба. Прочетете повече книжки, преди да го прехвалявате.58710

14

Adolf Eichmann

преди 6 години

Бритишите имат пръст в това нещо със сигурност, но самия куршум е бил пуснат от Сик от щата Пунджаб, сепаратисти които убиха и Индира и Брат й защото се опитват да запазят целостта на Индия. В Англия няма много истински индийци в противно на очакванията понеже тези които идват в Англия от Индия са 90% точно от този сепаратистки щат Пунджап - тва са тия с тюрбаните и брадите - доста гнусна *** и *** на Английските юдеи.

13

прав си

преди 6 години

До Бивш агентБостънския удушвач е бил техен агент,а Г.Марков му е бил свръзка!

12

Анонимен

преди 6 години

Те са се сетили почти навреме. С времето събитията се размиват и много от оригиналната информация просто изчезва, а това което искат да докажат трябва да се базира на достоверни източници.

11

Бецата Даню

преди 6 години

Сакън, Георги Марков го уби лично Бойко Борисов!

10

Анонимен

преди 6 години

Велик човек, на него принадлежи мисълта: По света има глад и мизерия, не защото не могат нахранени бедните, а защото не могат да бъдат нахранени богатите. Кое е абсолютно така, така е и в България.

9

Анонимен

преди 6 години

Докторите са виновни.

8

Анонимен

преди 6 години

доколкото съм чел книгата му,успява да организира всички индийци в цялата страна отказват да работят за британците,не купуват британски стоки и не признават законите им,просто се държат все едно британците не съществуват,без да проявяват агресия към тях.За един два месеца всички производства и търговии на англичаните фалират и те не могат да накарат никой да работи или търгува за тях, също и да спазва правилата им и са принудени да дадат независимост на индия,не може да вкараш милиарди в затвора

7

Анонимен

преди 6 години

велик човек ,уникален - освободи индия без война и без жертви,само със силата на волята на хората обединени от една цел,заслужи си името махатма и омразата на британия,която загуби перлата в короната си и то без да бъде победена военно,изключителен стратег и широко скроена личност

6

Анонимен

преди 6 години

до 5ку-ку...пълно ку-ку си....Шерлок? извади си "жълтия" си билет и прочети отново историята ....

5

Шерлок

преди 6 години

Какво казва тази статия:1. Очевидна е ръката на Русия ... ако не сте съгласни не си губете времето за да размишлявате.2. На фона на това което се случва на света и ислямската инвазия, очевидно това е било грешка на МГ и е платил с живота си ... с това не мога да се съглася но очевидно и сега има сили заинтересовани за да поддържат войни по целия свят. Е, то май само пеленачетата не се сещат кои са !!! Но ние си имаме поговорка "риба се лови в мътна вода"

4

Умен

преди 6 години

И да не я търсят, тя е факт!

3

Анонимен

преди 6 години

Те тия са утепали маса политици,кой инфаркт,кой катастрофичка..

2

Бивш агент

преди 6 години

Убийците са от една престъпна английска институция,занимаваща се със "специални операции", специализирали се и в извършването на политически убийства.Те убиха Г.Марков,принцеса Даяна и стотици други жертви.

1

Циник

преди 6 години

Мирно съжителство с исляма е възможно само на гробищата...макарче и за тях не съм сигурен!