90

Анонимен

преди 6 години

освен едни хиляда души платени от Отворено Общество на Сорос да решат съдбата на 150млн ахаххах

89

Анонимен

преди 6 години

Путин е шанс за руския народ и той го уважава и обича! Путин е уникално съчетание на добри човешки качества - умен, хладнокръвен, начетен, търпелив, смел, решителен, способен както на бърза реакция, така и на бавни и обмислени действия. Няма какво да го хваля, може пък това да си е мое пристрастно отношение. Само искам тези, които го плюят да посочат един западен лидер с неговите качества през последните 25 години!

88

Мартин

преди 6 години

Време е да пъкне бившия държавен мики маус с физиономия все едно има р а з тройство и склероза ходи му се ама не знае де да иде и да обясни как това е геноцид

87

Анонимен

преди 6 години

Горките, ще ги пребият жестоко в милиционерския участък.

86

Анонимен

преди 6 години

Когато Путин сдаде поста, наследникът му въобще няма да се церемони с тази платна ***. Ще използва челния западен опит - бой, гумени kуршумi, хидрооръдия и въобще целия арсенал на демокрацията! Путин е много кротък и жалостив! Ще плачат за него и на Запад, и Навальниците!

85

Анонимен

преди 6 години

Маскарад

84

сиромах

преди 6 години

За какви протести платени при това може да се говори в един град като Санкт Петербург с 5 милиона население и една Москва с 15 милиона население?!И се пише масови протести за това дето са излезнали 700 или 1000 хъшлака дето биха се хванали за всичко друго но не и за смислена работа и образование!Къде са ония окървавени протести в Щатите и Англия и Германия защо мълчаха тогава писачите?Путин е с наистина много висок рейтинг за жалост на русофобите!

83

Прасе с каска

преди 6 години

Абе политагитаторите заплатени с грантове.Защо не сравните това в Русия с това което стана в Каталуня или нещо ви е неизгодно сравнението. Или там боя беше демократичен, нищо че изпрати над 1000 каталунци в болницата.

82

ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

Външни служби се опитват да влияят в Русия. Нямат никакъв шанс. Руснаците обичат Путин, няма да допуснат чужди кърлежи да изсмукват държавата им.

81

Д-р Иванов

преди 6 години

До 117 ЛЪЧ СВЕТЛИНАЗащо не сте си взели хапчетата които ви предписах миналия ден ? Това ще доведе до необратим здравословен процес който вече е започнал .

80

изумен

преди 6 години

До 114 ЛЪЧ СВЕТЛИНААбе ти май не си добре с главата . Може да е и от дрогата но това което пишеш се тълкува като призив за терористичен акт срещу президент на държава. Службите трябва да се самосезират веднага за предотвратяване на международен скандал.

79

антисоросоид

преди 6 години

До 108 АнонименМного слабо представяне . Заучени банални лъжливи клишета, блокирал от ранното днешно дрогиране мисловен процес. Няма смисъл да се напъваш излишно, не ти достига умствен капацитет за да претвориш лъжливите си обвинения в истина. От напъването може само да получиш я херния, я некое друго вътрешно здравословно усложнение.

78

Анонимен

преди 6 години

Внимание, внимание ! Това е пропаганда да изкарат Путин лош .Срещу Тръмп имаше в пъти повече протестиращи и золуми . Тези и те не знаят за какво протестират , 18 годишен пикльо казал че откакто е Путин няма развитие . Истината е че Путин възстанови Русия и я направи най мощния фактор на Света . Факт .

77

цирк

преди 6 години

В Русия тези циркове не минават,а ако това се беше случило в САЩ тези *** щяха да изчезнат в някой лагер като активистите на Окопирай Уолстрийт,къде са те а?

76

кво се чудите

преди 6 години

Хората искат власт!Когато човек тръгне към властта,той освирепява!Навални много добре знае,че няма никакъв шанс срещу Путин!Но с паричките на чичко Сорос е решил да се покаже като противника на Путин!Друго си е Тръмп да те гали демократично по ***,а Меркел да те хвали,че си голям европеец!

75

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

74

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да ги арестуват достатъчно е глоби за нарушаване на реда. Така действат в щатите и е много ефективно. Като му изтрескат 3-5 хиляди глоба и изхвърчи на улицата гладен бързо схваща закона

73

Анонимен

преди 6 години

ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е НИСКА ТОЧНО, ЗАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ СЕ НАМЕСИ В СИРИЯ И Я СЪСИПА И ОКРАДЕ ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И! И ОТПРИЩИ БЕЖАНСКИТЕ ПОТОЦИ!!САУДИТСКА АРАБИЯ КОНТРОЛИРА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА А ТЯ МРАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!!ПУТЛЕРОЦИД СЪСИПА ОТВСЯКЪДЕ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ С ДЕЙСТВИЯТА СИ НА МАСОВ УБИЕЦ И В СИРИЯ И В УКРАЙНА , ЧЕ И В ИРАН НА КОЙТО ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!

72

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО В НЯКОЯ ОБЛАСТ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИМА РЕФЕРЕНДУМ И ТЯ ИСКА ДА СЕ ОТДЕЛИ ТОГАВА РЕФЕРЕНДУМА Е НЕВАЛИДЕН!!!:DDDDDDDDDD ИНАЧЕ ЩОМ НЕ Е В РУСИЯ ТОГАВА РЕФЕРЕНДУМА Е ВАЛИДЕН!!!ДАНО БОГ ВИ Е УБИЕ СКОРО ПУТЛЕРОЦИДИ И ВОДАЧА ВИ СЪЩО!!!

71

радев

преди 6 години

До Анонименняма управник да не е зъл