116

boiko

преди 6 години

abe maikavi daeba praa si kvot si iskam kadet si iskam i kogato si poiskam 6a mi zemeti huq

115

Ханко Брат

преди 6 години

Комунистите почнат ли със Забраните, значи нещата наистина са Много Зле.Крадливата учителка по руски език също е с много семпъл интелект и забрави как се разпадна любимият и СССР. Припомням: Забраниха алкохола. А телеграмата от Москва към София беше, да изкореняваме лозята. Юрданка ако си мисли, че не знаем колко много краде, да забрани да се ходи и на училище....

114

Анонимен

преди 6 години

добрече ги махат уличните музиканти и без това не ги трая ахахаах

113

селско софиянче

преди 6 години

Да забранят и на бебетата да плачат нощем...@$% - а иначе, фойерверките - добре, алкохола - добре, миенето на стъклата по кръстовищата - добре, ама уличните музиканти какво ви пречат - внасят малко живинка в сивите ни дни...не мога да си представя Витошка без музикантите...

112

anon

преди 6 години

До Анонименлол аз във 5-6 магазина фантастико съм се пробвал да си взема водка и цигари с ваучери. и винаги ми дават.

111

Анонимен

преди 6 години

До недоспал столичанинЗащото данъците, които плаща половин София, не са и наполовина, колкото приходите от летището, ей за тва :)

110

пенчо

преди 6 години

До вечно преебаните селяци, дето все космоса им е крив - чакайте си селския кмет да ви пусне подобна наредба. И слава Богу, че София не е България.

109

rze

преди 6 години

До 113 :Ех ,бедните провинциалисти ,все сте неоценени. :) Ти софиянци не ги гледай,ние водим доста по-висок стандарт на живот от вас и сме доста по-начетени от вас.Лошото е ,че заради такива глу*аци като тебе ,гледаме на провинциалистите като втора ръка хора :)

108

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Като за начало от кметството да прочетат сегашните наредби, че да не е да ги повтарят всяка година.

107

99

преди 6 години

София не е България. Думата прованс която големите софиянци ползват е с цел да се умаловажи статута на другите хора. Но за сметка на това тъпите софиянци събират половин година да идат на планина и още половин година за прованс море.... глупави хора .

106

Кина

преди 6 години

Ха ха ха

105

Анонимен

преди 6 години

Тази наредба отново ще важи само за Българите, но не и за *** в кв. Христо Ботев и др., където през ден е празник и "музиката" не спира.

104

ED

преди 6 години

Искам и на кучетата да забрани да лаят и вият през нощта, иначе не виждам смисъл. Така и така не се спи.

103

недоспал столичанин

преди 6 години

А кога тъпата даскалица ще забрани прелитането на самолети през центъра на София , включително и през нощта ? Толкова ниско минават че будат цяла София - това никъде другаде по света го няма и е пълно безобразие ... поне могат да ги ограничат до 22h но явно всичко се прави за парлама само .. .

102

Анонимен

преди 6 години

за проститутките на Сливница нищо не се споменава?!?!? нека си ги земе г-жата Фандъкова на нейната улица! там да изкарват пари, а г-жата да обяснява на децата, защо тези жени махат на колите (както ние трябва да обясняваме на нашите малки деца!!!)

101

Браво на кметицата

преди 6 години

А сега да се пръждосва от където е,нама място за комунисти в София. Всички които я приветстват подир нея!

100

Браво на Фандъкова!

преди 6 години

Ето това е кмет, страхотни наредби!Нека се въведе малко ред, че ми писна от мотори, пиратки и пилене на гуми между блоковете!София е България, останалото е прованс. Доказва се всеки ден.Дано и във Варна последват такива наредби!

99

Нас

преди 6 години

АМИ...САМО СОФИЯ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ. !? ТОВА СЕ ПИТАМЕ ВСИЧКИ НИЕ !!!

98

Анонимен

преди 6 години

може ли и за Варна така, че ми писна от 22 до 3 през нощта да прелитат самолети баш през половинта град и от 22 до 00 цялото небе да свети от фойеврки... все едно съм ... живея в някъв чалга клуб...

97

Djak Sparo

преди 6 години

А в БЪЛГАРИЯ кога?!?!?!?!?!