9

Анонимен

преди 6 години

Ами те християните, 2000 години вече имат пълна власт над повечето свят, да виждаш някъде доброта от делата им и молитвите им? За исляма даже няма да споменавам, тази религия трябва да се обяви за анточовешка. Каква молитва, какви пет лева!

8

Анонимен

преди 6 години

Еми това не са българи а поляци!!! с молитва насаждаш доброта господа бай ***..........

7

Анонимен

преди 6 години

И какво като се помолиха? Да не би това да промени нещо? Тез богове, на които се кланят и християни и мюсюлмани, ако искаха мир и благоданствие по света, така щеше и да бъде. Ама не е! Всеки логично мислещ човек би стигнал до истината - че именно тези богове са създателите на злото на нашата Земя.

6

Анонимен

преди 6 години

Вместо молитва може би ще е по-разумно да хванат по една пушка. Щото *** нашественици с молитви не се спират. За тях трябва доста кютек и никаква милост.

5

Анонимен

преди 6 години

Ето заради такива неща поляците ще оцелеят, докато другите европейски нации загиват...

4

Чивас

преди 6 години

До Анонимен 1Явно някой друг е психично болен. Това са обикновени граждани и те проявяват гражданска смелост, дано политиците се събудят ... А иначе е много лесно да си седиш удобно пред компютъра и да плюеш

3

Анонимен

преди 6 години

POMOGNI SI SAM ZA DA TI POMOGNE I BOG BOG DAVA ALA V KOSCHARA NE VKARVA

2

Петърчо

преди 6 години

Османската империя е агресора не само в тази битка ами и във всички в които те участват. Заради болните амбиции на османските султани са избити милиони християни. Да не говорим за 5 века робство и издевателство на османските управници връз християните. И молитвата ли била против исляма? Имало хора които заявили че се страхували от исляма... Така е, трябва да посрещнем с радост терористите и да ни е едно такова весело да ни избиват в терористични атаки.

1

Анонимен

преди 6 години

Не стига че поляци, ами и католици да се молят за мир? Това е накакъв супер оксиморон. Къде е уловката?