107

ЗАЩО

преди 6 години

ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ, КАКВО ОПРАВЯМЕ ЗАПАДИ И ИЗТОКА. НЕКА СИ ВИДИМ СОБСТВЕНАТА СТРАНА. НИТО РУСИЯ Е СВЯСТНА, НИТО САЩ.РУСНАЦИТЕ СА ЕДНИ КОМУНИСТИ, ЖИВЕЕЩИ ПРЕДИ 50-60Г В МИНАЛОТО, А КОЙТО ЖИВЕЕ В МИНАЛОТО ТОЙ НЯМА БЪДЕЩЕ.АМЕРИКАНЦИТЕ ПЪК СЪБИРАТ ЦЯЛАТА ГМЕЖ ОТ СВЕТА - МАНГАЛЯРИ, ИЗВРАТЕНЯЦИ, НАРКОМАНИ И Т.Н. ОТПАДЪЦИ.ЗА КАКВО ГОВОРИМ И КАКВО СПОРИМ, НЯМА СМИСЪЛ

106

На Путин

преди 6 години

ще му ядете Путиновия. Там евроценности и гейщини не минават.

105

Гадната истина

преди 6 години

Ето имена на евреите-олигарси в модерна Русия: Олег Бойко, Борис Минтс, Фархад Ахмедов, Марк Ротко, Юджин Швидлер, Березовски, Ходорковски, Борис Ротенберг, Зарак Илиев, Аркади Ротенберг, Год Нисанов, Вячеслав Моше, Юри Милнер, Алекс Абрамов, Петър Авен, Дерипаска, Алексей Кузмичев, Алишер Усманов, Михаил Фридман, Виктор Векселберг, Роман Абрамович, Михаил Прохоров, Майкъл Чьорни. BTW съпругата на Путин Людмила е с баща евреин - Абрамович. А майката на Путин е носила фамилията ШЕЛОМова. :)

104

Анонимен

преди 6 години

Фашистче.

103

protesti

преди 6 години

демонстрациите показват, че русия е по-демократична държава от нас,тук си имаме подобен "путин", който управлява едно поколение, но хората тук се страхуват да излизат на протести и такива неща са почти невъзможни, при условие че и медиите са обсебени от вожда си и го подкрепят денонощно

102

дългият нос на Путин

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в

101

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Путин, и да управлява още два мандата.

100

Анонимен

преди 6 години

родните *** от бйе-сйе-*** - лична гвардия на Путин.

99

москвата

преди 6 години

Тия са финансирани от запада,но Путин си знае работата,бой и яко бой, нека пак илезнат да викат.

98

Анонимен

преди 6 години

Руските *** и 700 не могат да се съберат на протест срещу ЕС и НАТО. И то про положение, че властите не ги тормозят а толерират а полицията не ги бие и арестува а ги пази.

97

Анонимен

преди 6 години

От опозицията са му направили подарък на човека - сами са отишли да ги понабият малко ;)-

96

haha

преди 6 години

Ихаааа... 700 души*********************Полицаите и те са включени в тая бройка. Направо се тресе режима в Москва при тия масови протести. хахахах

95

Анонимен

преди 6 години

Съвета е тяхната полиция да почне да си върши работата квто тази в Испания, САЩ и тн. *** се изрива от улиците и толкова.

94

Путин да живее .

преди 6 години

Приличат на протестите пред парламента, когато Бойко Борисов Суджука не беше във властта и плащаше на протестиращите една година да пречат на депутатите да работят .Пеевски се беше заканил да вкара в затвора всички наркопласьори работещи за ГЕРБ .Уплашиха се....Сега дават европоръчки на Пеевски да си кротува.Всички да имат парче от баницата, а народа да у.мира в бедност.

93

Стамат

преди 6 години

Честит Рожден Ден на Путин.А тези... протестанти да си...

92

червен селянин

преди 6 години

Платена кампания с пари на Сорос, която ще забави, но няма да спре процеса на обединяване на България с Русия и възстановяването на комунизма у нас като официален строй.Ленин, Сталин, Путин и Корнелия Нинова !!!

91

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоНаправи ми впечатление, че нашите *** също са в празнично настроение, окрилени от светлия празник на Вожда си !бе не е лесно да си путинопитек! Правоверния путинопитек като види снимка на Вожда и по навик ближе монитора отзад, ама там бие ток :)))

90

Анонимен

преди 6 години

Работата е сериозна... 700 човека...

89

Анонимен

преди 6 години

Много бре 70 души на протест от 11 милионна Москва.

88

PLATENO OT USA

преди 6 години

DO BG GOVEDARNIKA MUUUU