139

Jon

преди 6 години

Колко трябва да си луд за да гласуваш за този морски ***.

138

Zedx

преди 6 години

G-n Simeonov e vicepremier na rbg. Darjavnite bg medii sa pod shapkata na ms i na izdrajkata na bg narod. Tiahno zadaljenie e da se otnasiat priatelski, lubezno i s uvajenie kam nego i kam bg narod suveren. Za mediini laji i kleveti kam ms i bg suveren prosto g-n Simeonov moje da gi uvolni nezabavno.

137

Сандо

преди 6 години

Варели, яла Я ше ти се извинъ,ама пръво си измий ...

136

Анонимен

преди 6 години

АЛО МЕДИИИИИИИИТЕ ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ И НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ........................НЕМАМ ДУМИ ! ПЪК И НЕ ИСКАМ ДА МЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ !

135

Kombainov

преди 6 години

Davai gi utre na europeiskia sad, bg prokurori i sadii sa sastata mafia kato bg medii.

134

Анонимен

преди 6 години

Балгарин с ромсkи черти и физиономия

133

men

преди 6 години

"ПАТРИОТ" ше му викат. ама хъ. къде са намиръти вий бе кливетници. бацето е виден борец за правото на малцинствата да берат джилязу и да го продават на верниот човек който да го изнася към китай.

132

Анонимен

преди 6 години

Аааа,нееее,сталиниско заклеймяване е твоето изказване.Уволняваш за неудобни въпроси-съвсем по сталински-няма човек,няма проблем.Не така,Валерко.Предсрочните избори чукат на вратата ви,но тогава ще видите власт през крив макарон,затова така сте се вкопчили в нея.

131

Анонимен

преди 6 години

Еййййй,тия съвсем се разпищолиха.Взеха държавата за бащиния и всеки,който не е съгласен с тях-на гилотината.Засрамете се,бе.Не виждате ли,че целите сте затънали в л...на и не можете да си измиете суратите с лъжи и заплахи.

130

Анонимен

преди 6 години

Не медиите трябва да се извиняват на Симеонов а тойй трябва да се извини на целия народ за неспазените си обещания поради домогването си до властта и наглото си поведение за целия му парламентарен престой до тук казвам престой а не работа защото махленското клюкарене не се счита за работа и махленските клюкарки не получават дори мин.раб.заплата ведомствени жилища командеровъчни и т.н

129

Helleborus

преди 6 години

Законът е създаден да препятства само най-тежките нарушения, от там нататък човекът има много да си каже думата. Имах една съседка бабичка, не търпеше шум. Обаче за нея съседът, който започва да блъска всеки ден след 17 часа и всеки уикенд след 10, заради ремонт, продължил пет години, е невинен, защото законът му позволява! А бебето на другия съсед, което плаче от време на време я вбесяваше и щеше да вика полиция, защото в закона не пишело, че може!!! Ей такива са хората, които уповават на закон

128

Helleborus

преди 6 години

Това, което наблюдавам е нещо като политическа фарисейщина и правоверност. Политиците създават канон и се мъчат да набутат в него всички хора. Още по-тъжното, той се поставя над свободния човек и неговата съвест. Т.е., ако нещо не сме ти го написали, ти не може да си го мислиш, не може то да те мотивира за действия. Тази догматика отвежда до едни мрачни времена, където също не се е позволявало излизане извън догмата. Стига толкова "свещени" книги, в името на които се се обвиняват хората

127

Анонимен

преди 6 години

EH VINKEL,VINKEL I TI POMOGNA V OGRABVANETO NA DARGAVATA.

126

Helleborus

преди 6 години

Политиците поставят конституцията наместо собствената си съвест и така си я дописват, че да им е добре. Обвинението, как може да имаш позиция, която не е записана в закона, означава опит за обезличаване на човека до бездушна програма, която се апдейтва от политическата каста. Законът е създаден, за да контролира нарушителите и да ги ограничава донякъде, а не да контролира обществото. Той не може да бъде заместител на съвестта на човека, нито има капацитета да знае всичко.

125

Анонимен

преди 6 години

И журналята имат вина, защото яко се мазнят на Суджук Паша и компанията. Като се държиш като червей, няма да се сърдиш като те настъпват.

124

Yoan

преди 6 години

Очевидно трябва да си ненормален, да гласуваш за партия, в която тия двамата са депутати!

123

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** е почетният знаменосец в четата за кражби на Суджук Паша.

122

Анонимен

преди 6 години

Виждам в образа на този съвременния Поп Кръстю.Пълно е с предатели псевдопатриотиШкембе Войвода и белоглавия Атакист и те.

121

Анонимен

преди 6 години

Последните 3-4 години като видя управник, политик, депутат, министър, особено премиера Суджуков, отивам на National Geographic. Пропастта между посочените и това наречено народ е бездънна. Все по-неграмотни и нагли, лакоми и прости, с мислене, че от тях започва държавата. Погледнете го Суджук ефенди, неграмотен, нагъл, продажен, жестоко алчен и безмилостен към народа който го търпи но все повече ненавижда. Винкела е подобие, само за 6 месеца се е обожествил, парите и властта го издигнаха в космо

120

БиБи

преди 6 години

Еее, Валерко ефенди, ще чуеш извинение от медиите, когато цъфнат налъмите! Двамата с Тончо от Раднево направихте Виктор Николаев на посмешище, а сега искаш извинение. Поне една седмица ще обирате с Цв.Цв. и Цвета Караянчева кривите краставици , а ББ хитро ще си мълчи. Само актьорът комедиант от ЮЗУ Биков се опита да ви защити, ама файда йок...